nenä- ja korvakarvojen vahaus

Nenä- ja korvakarvojen vahaus on helppo, nopea ja edullinen toimenpide – vahaisinko häiritsevät karvat parturissa pois? #BARBERLEAKS

Nenäkarvoja leivän päällä? Saisiko korvakarvoista tehtyä jo letin? Okei, nämä taisivat olla hieman liioittelua, mutta tiedät varmasti, mistä puhutaan. Liian pitkät nenäkarvat ja sojottavat korvakarvat häiritsevät useimpia.

Vuosien varrella on parturissa kuultu monia tarinoita repivistä nenäkarvatrimmereistä, ja hämmentävän iso prosentti miehistä myös nyppii nenäkarvojaan pinseteillä sekä sormin. Tämä karva kerrallaan nyppiminen kuulostaa niin kivuliaalta toimenpiteeltä, että sitä ei voi suositella kenellekään, ja trimmereiden leikkaava terä tuo avun vain hyvin lyhyeksi aikaa, jolloin karvoja saa trimmata koko ajan.

Nenä- ja korvakarvojen vahaus on helppo, nopea ja melkeinpä kivuton toimenpide. Vahaamalla poistetaan myös karvatuppi, ja näin ollen karvat pysyvät poissa pidempään. Kun vahaus toteutetaan aina parturikäynnin yhteydessä, ei trimmailusta enää tarvitse murehtia käyntien välissä. Ensi kerralla suosittelemme siis yhdistämään parturikäyntiin vahaukset. Vahaus on extrapalveluna myös superedullinen, joten kokeilu ei juurikaan kevennä kukkaroa!

Poista sojottavat korvakarvat ja pitkät, ulos työntyvät nenäkarvat parturikäynnin yhteydessä - nopealla vedolla vahaus sujuu helposti ja supernopeasti!
Vahaus sujuu nopeasti hiustenleikkauksen yhteydessä, ilman suurta kärsimystä tai kipua.

Yleisimmät kysymykset vahauksista:

Sattuuko nenäkarvojen ja korvakarvojen vahaus? 

Eipä juurikaan, yksittäisen karvan nyppääminen voi sattua huomattavasti enemmän kuin karvojen poisto vahalla. Jokaisen kipukynnys on toki erilainen, mutta ensimmäisen vahauskerran yhteydessä jokainen asiakas on todennut vahauksen olevan paljon kivuttomampi, kuin he ovat kuvitelleet.

Miten karvojen vahaus tapahtuu? 

Laitamme tikun päässä olevan lämpimän vahan vahattavalle alueelle. Jäähtyessään vaha jähmettyy karvojen ympärille, ja saamme yhdellä nopealla nyppäisyllä karvat tuppineen pois.

Kenelle vahaus sopii?

Aivan kaikille, joilla nenäkarvat tai korvakarvat kasvavat näkyvästi.

Voiko nenäkarvojen vahauksesta olla haittaa?

Nenäkarvoilla on tärkeä tehtävä suodattaa hengitysilmaamme tarttumalla mekaanisesti ilman epäpuhtauksiin. Monilla nenäkarvat alkavat kuitenkin tulemaan nenän ulkopuolelle, ja tämä on tarpeetonta ilman suodattamisen kannalta. Vahaamalla ammattilainen poistaa nenäkarvat vain aivan sieraimen etuosasta. Tämä ei siis vaikuta nenäkarvojen toimintaan, vaan muuttaa vain ulkoista olemusta siistimmäksi.

Liity tästä parturijonoon ja valitse extrapalveluksi M Ear / Nose Wax (6 €).

#BARBERLEAKS-artikkeleissa parturit kertovat vinkkejä hiustenhoitoon ja -muotoiluun, parranajoon ja parranhoitoon sekä muuhun miehiseen komeudenhoitoon. Tämän artikkelin asiantuntijana toimi M Roomin maakouluttaja Jenni Halonen.

Tutustu edellisiin #BARBERLEAKS-artikkeleihin:

Parranajon lyhyt oppimäärä

Parranhoidon lyhyt oppimäärä