Miesten hiustyylit ja partatrendit 2024 – rosoa, rohkeutta ja klassikoiden modernia tulkintaa

Vuosi 2024 on parturitrendien saralla täynnä rohkeita valintoja ja klassikoiden modernia tulkintaa.  

Mielestämme tärkeintä on ilmentää omaa persoonaa ja tyyliä, joten jos olo on komea ja itsevarma jo valmiiksi, ei omasta tutusta hiusmallista kannata suotta luopua. Mikäli kuitenkin haluat heittäytyä villiksi ja kokeilla jotain aivan muuta, meillä on sinulle valmis lista tämän hetken kuumimmista vaihtoehdoista, joista valita – sinun ei tarvitse kuin istua lähimmän M Roomin parturituoliin! 

Cropattua häivytyksellä tai ilman

Erään vihreisiin pukeutuneen viisuosallistujan maailmanvalloituksesta lisäpontta saaneet crop-mallit vilahtelevat katukuvassa kaikessa moninaisuudessaan edelleen. Viimeisimpien croppimuunnelmien joukossa pinnalle on noussut erityisesti French Crop, joka toimii niin suorassa kuin kiharassakin hiuksessa. Hiusten luonnollinen tekstuuri saa näkyä! 

Crop-malleissa hiusten oma tekstuuri ja taipuisuus pääsee näyttävästi esiin – sopii myös suoralle hiuslaadulle!

Leikkauksessa meitä viehättää sen helppous ja monipuolisuus – pään päälle jätettävää pituutta saa olla enemmänkin ja sivujen häivytyksessä voi kokeilla monenlaisia korkeuksia. 

Vanhan rahan viehätys 

Miellyttääkö old money -estetiikka? Sitä kuvastavat monet tänä keväänä trendaavat leikkauksetkin, kuten esimerkiksi hurmaavan pehmeä, hartioita hätyyttelevä flow cut

Flow cutista on monenlaisia variaatioita, joista jokainen edellyttää kantajaltaan sitoutumista.

Puolipitkän flown salaisuus on sitoutumisessa – sekä hiusten kasvattamiseen ennen parturiin marssimista että niiden laittoon ja muotoiluun parturikäyntien välillä. Jotta parturi voi leikata mallista täydellisen, tarvitsee hän sen pohjaksi tarpeeksi pituutta. Jos kutrisi hätyyttelevät hartioita jo valmiiksi, loistavaa! 

Älä unohda säännöllistä parturikäyntiä, vaikka lähtötilanne olisikin lyhyen puoleinen. Mainitse suunnitelmistasi jo seuraavalla parturikäynnilläsi, jotta voimme ottaa sen huomioon ja valmistella hiustyyliäsi sopivaan flowhun leikkaus leikkaukselta – eikä sinun tarvitse kärsiä epäsiististä välivaiheesta! 

(Voit myös tulla parturiin ja näyttää kuvaa mistä tahansa Ralph Laurenin mainoksesta viimeisen kolmen vuosikymmenen ajalta – me saamme kyllä kiinni ajatuksesta!) 

Haetaan jakaukselle uusi paikka 

Sivujakaus on tehnyt ujoa tulemista jo muutaman vuoden ajan, mutta tänä vuonna odotamme sen räjäyttävän pank.. Siis parturit. Hienostunut ja selkeä jakaus huokuu ikonista Hollywood-estetiikkaa ja soveltuu niin pidemmän kuin lyhyemmänkin hiusmallin kaveriksi. 

Jakauksen

Ysäriltä tuttu keskijakaus vilahtelee katukuvassa edelleen, mutta kovin buumi on näkemyksemme mukaan hiljalleen hälvenemässä. 

Keep it buzzin’ 

Skarppi siili jatkaa voittokulkuaan. Ja miksi ei jatkaisi, onhan siisti ja huoliteltu buzz cut hurmaavan helppo ylläpitää ja sopii monenlaisiin tilanteisiin, tilaisuuksiin ja pukeutumistyyleihin. Armeijahenkisen siilin ajaa toki kotioloissakin, mutta jos haluat lopputuloksesta personoidumman ja paremmin kasvon piirteisiisi sopivan, suosittelemme kääntymään parturin puoleen.  

Siilitukkaan saa lisäasennetta skarpeilla rajoilla ja kuvioinneilla.

Buzz cut voi olla minimalistinen ja luonnollisen värinen, mutta siinä voi olla jonkinlaista lisätwistiä esimerkiksi villimmän värin tai koneella tehtyjen kuvioiden ja rajojen muodossa.  

Bisnes edessä, bileet takana 

Emme voi puhua kasariklassikon paluusta, sillä eihän mullet oikeasti ole koskaan mennyt minnekään – muuttanut vain muotoaan.

Kasariklassikko taipuu nykypäivään

Iloksemme voimme kuitenkin todeta, että tänä vuonna takajeejee on rokattavissa ääripäästä toiseen. Voit pyytää sen modernin lyhyenä ja siististi häivytettynä tai pistää kaikki markat pajatsoon ja päästää takatukan röyhkeimmällä mahdollisella tavalla valloilleen! 

Värit 2000-luvun poikabändeiltä 

Trendikkäin blondaus on nyt kaikkea muuta kuin luonnollinen.

Röyhkeys näkyy myös värjäysten rintamalla. Siinä missä hyvästelemme 1990-luvun poikabändien inspiroiman keskijakauksen, toivotamme tässä suhteessa tervetulleeksi 2000-luvun poikabändin estetiikan. Se tietää vaalennuksia! Saisiko olla kokopään vaalennus vai Justin Timberlakenkin vuosituhannen alussa rokkaama “frosted tips”? 

Viikset ja rosoparta ne yhteen sopii 

Trendien aallonharjalla ratsastavat tällä hetkellä ne kaikista viiksekkäimmät herrasmiehet. Mitä näyttävämmät puikot, sen parempi! Voit valita rokata pelkkiä viiksiä tai yhdistää ne luonnolliseen ja rosoiseen sänkipartaan.  

Tänä vuonna viikset saavat olla näyttävät – kaverinaan pientä rosoa sänkiparran muodossa.

Sänkiparran helppous viehättää, mutta suosittelemme siistimään rajat ammattilaisella säännöllisin väliajoin, jotta kokonaisuus imartelee kasvonpiirteitäsi parhaalla mahdollisella tavalla! Viiksien muotoiluun kannattaa tsekata sopivat tuotteet jo parturissa tai verkkokaupastamme


Mitä mielessäsi sitten ikinä onkaan, olemme M Roomilla valmiita auttamaan sekä mallin valinnassa että oikeiden tuotteiden löytämisessä. Paras tyyli on se, joka tekee sinut onnelliseksi – tervetuloa parturiin, tsekkaa lähimmän M Roomin jonotilanne tästä!