Lahja miehelle – ei turhuuksia, vaan tarpeellista hemmottelevalla twistillä

Lahjojen hankinta, aina niin ihanaa ja samalla niin vaikeaa. Mitä hankkia lahjaksi, jos hänellä on jo kaikkea? Tässä asiaa sinulle, joka etsit lahjaa miehelle – oli kyseessä sitten joululahja, syntymäpäivälahja tai isänpäivälahja. Paras lahja on tarpeellinen ja käytännöllinen, mutta älä kuitenkaan sorru liian arkiseen lahjaan, vaan lisää lahjaan myös pientä hemmottelua!

Laadukkaat hiustuotteet kauniisti paketoituna ovat tarpeellinen ja hyödyllinen, mutta ei liian arkinen lahja.

Deodorantin ja suihkusaippuan tilalle laadukasta hyötykosmetiikkaa

Etenkin talviaikaan voimakkaasti pesevät suihkusaippuat eivät ehkä ole se toimivin lahja, sillä niitä käytetään helposti myös hiuspohjan ja kasvojen herkän ihon pesuun. Hilseilevä iho niin kasvoilla kun hiuspohjassakin on tällä puolen palloa yleinen ongelma, ja se että hiukset sähköistyvät ja partakin sojottaa jokaiseen suuntaan, voi aiheuttaa turhautumista. Usein voiteiden ja hoitoaineen käyttö saattaakin olla aika vähäistä. 

Tuotteet arkikäyttöön ovat hyvä lahjaidea. Pidä kuitenkin mielessä tuotteiden laadukkuus ja se, että niistä olisi apua edellä mainittuihin arjen ärsyttäviin pieniin ongelmiin. Näin lahja on tarpeellinen ja hyödyllinen, mutta ei liian arkinen. Ammattilaisen kanssa keskustellen löydät varmasti parhaat tuotteet niin nuoremmalle kuin enemmän elämänkokemusta omaavalle herralle. Meiltä löytyvät kotimaiset tuotteet hiuksille, kasvoille, parralle ja vartalolle. Aina toimiva valinta on esimerkiksi laadukas kosteuttava shampoo ja kylkiäisiksi esimerkiksi kosteusvoide, joka rauhoittaa ihoa myös parranajon jälkeen. Parrakkaalle sopiva tuote voisi olla parran pehmeänä pitävä partaöljy tai partaa ahkerasti ajavalle miehekäs laatupartahöylä tai perinteisempi partaveitsi, joka toimii vuodesta toiseen luottovälineenä parranajoon.

Klikkaa linkeistä auki tuote-ehdotukset!

Hyväntuoksuiset partatuotteet tuovat arkeen ripauksen luksusta – anna lahjaksi esim. M Room Gold Edition Beard Oil -partaöljy.

Lahjaksi omaa aikaa ja pientä hemmottelua arjen keskelle

Lahjakortit ovat toimiva valinta, kun halutaan varmistaa, että ei täytetä nurkkia tavaralla tai aineeton lahja on lahjansaajan toiveissa. Perinteiseen hiustenleikkauslahjakorttiin suosittelemme lisäämään sopivia extrapalveluita kruunaamaan kokonaisuuden. Pidempi päähieronta tai kasvojen kuorinta tekee hyvää kenelle tahansa ja saa lahjan saajan huomaamaan, että hiustenleikkausreissu voi olla paljon muutakin kuin pakollinen paha. 

Naamakarvoituksen siistimiseen löytyy myös monia vaihtoehtoja. M Special Shave sisältää parran veitsiajon lisäksi lämpimiä hauteita ja kasvohieronnan. Niille, jotka eivät ole valmiita luopumaan kaikesta parrasta suositellaan parranmuotoilulahjakorttia. Parranmuotoilulla saadaan villimpikin parta näyttämään siistiltä, ja halutessa myös tähän voidaan lisätä veitsirajaukset tuomaan luksusta ja pidempää kestoa muotoilulle. 

Katso täältä kaikki lahjakortit eri palveluihin sekä täältä tuotelahjakortit hänelle, joka haluaa valita tuotteensa mieluiten itse verkkokaupasta, silloin kun itselle parhaiten sopii.

Jos haluat varmistaa parturikäyntien säännöllisyyden, niin myös parturijäsenyydet ovat oiva lahjavalinta! Vuosijäsenyydellä parturissa tulee käytyä säännöllisesti, pysyy aina siistinä sekä samalla säästää myös rahaa. Kaikki parturijäsenyydet löydät täältä. Bonuksena lahjanantaja voi nauttia tyylikkäästä läheisestä ympäri vuoden!

Kaikki lahjakortit sekä jäsenyydet voi ostaa myös lähimmästä M Room -liikkeestä. Löydä lähin liikkeesi: https://mroom.com/fi/etsi-parturi/

Paras lahja voi olla myös palvelulahjakortti, johon on lisätty extrahemmottelua, kuten pidennetty päähieronta.

Erillisen isänpäivän lahjavinkkiartikkelin luet täällä.