Back to school and work – ihonhoitorutiinit kuntoon nyt!

Heinäkuu on ohi, ja monilla koittaa paluu arkeen, töihin ja rutiineihin. Kesän ja lomailun jälkeen myös iho voi kaivata pientä extrahuomiota sekä päivittäistä hoitoa. Samalla iho valmistautuu kestämään paremmin tulevia haastavampia vuodenaikoja.

Tärkeintä ihon hoitamisessa ovat rutiinit ja säännöllisyys. Tuotteet eivät toimi hetkessä, vaan vaativat jatkuvaa käyttöä parhaiden tulosten saamiseksi. Tästä syystä ihonhoito kannattaakin suunnitella omaan arkeen helposti sopivaksi, jotta se ei jää tekemättä. Ihonhoitotuokio voi tarjota pienen oman rentoutumishetken tai myös virkistää ja valmistella päivään!

Kahdella stepillä pääsee ihonhoidossa jo pitkälle pienellä vaivalla: ensin puhdistus ja sen jälkeen kosteutus. Helppoa, eikö?

Puhdista iho iltaisin ja kuori tarvittaessa

Iltaisin ihonhoitohetki voi olla rauhoittava rentoutumishetki. Iho kannattaa puhdistaa puhdistustuotteella, vaikkapa suihkun yhteydessä tai parranajon jälkeen. Näin päivän aikana kertynyt lika ja ylimääräinen tali poistuu ja iho on vastaanottavaisempi muille hoitotuotteille.

Kerran tai pari kertaa viikossa voi lisäksi kuoria ihon kuorintatuotteella, jos iho tuntuu samealta.

Kosteuta hoitosuihkeella ja kosteusvoiteella

Varsinkin sään viiletessä iho voi tuntua kuivalta, jolloin kätevä hoitosuihke ennen kosteusvoidetta on helppo tapa saada lisäkosteutusta. Kosteuden ja muut tuotteet saa lukittua ihoon kosteusvoiteella. Urban Hydrating Balm kosteuttaa, rauhoittaa ja tasapainoittaa ihoa. Tämä hieman täyteläisempi voide sopii hyvin yövoiteeksi antamaan extrakosteutusta, jotta aamulla iho näyttää terveeltä ja hoidetulta.

Aamulla pikainenkin ihonhoitohetki tekee olosta freesin ja valmistelee päivään. Kasvot on hyvä pestä ainakin vedellä. Virkistävä silmänympärysvoide saa väsyneemmänkin lomalta palaajan näyttämään virkeältä, häivyttäen tummia silmänalusia. Nopeampaan rutiiniin riittää pelkkä kosteusvoide. Urban Matte Moisturizer on nopeasti imeytyvä, mattapintainen voide, joka virkistää ja suojaa ihoa päivän aikana. Se sopiikin hyvin kevyemmäksi päivävoiteeksi, joka ei näy tai tunnu rasvaiselta iholla.

Urban Hydrating Balm ja Urban Matte Moisturizer nyt elokuun ajan 22 €/kpl (norm. 25 €). Ihonhoitotuotteet löydät verkkokaupastamme M Room Shopista sekä M Room -liikkeistä.

URBAN-kosteusvoiteet elokuun ajan 22 €/kpl. Valitse Matte Moisturizer, jos haluat mattaisen pinnan ja Hydrating Balm, kun kaipaat runsasta kosteutusta, joka sopii erinomaisesti myös parranajon jälkeen rauhoittamaan ihoa.

Boostaa ihonhoitoa parturikäynnilläsi

Omaa rutiinia voi tukea ja buustata myös säännöllisellä M Face -kasvohoidolla, joka hoituu sujuvasti parturikäynnillä hiustenpesun yhteydessä! Hoidossa ihoa hellitään lämpimällä hauteella sekä kuoritaan ja kosteutetaan hieronnan kera. Hoito poistaa kuollutta ihoa tehden siitä tasaisemman ja virkeämmän näköisen. Kuorinta, hauteet ja hieronta myös tehostavat hoitotuotteiden imeytymistä. Pientä extrahemmottelua – ja iho kiittää!

Rentouttava M Face -pikakasvohoito (esim. hiustenleikkauksen yhteydessä) 12 €. Vain M Room -parturiliikkeistä.

Ihonhoitoartikkelin lomalta palaaville on kirjoittanut ihonhoidon asiantuntija, estenomiksi valmistuva harjoittelijamme Essi 🖤


Muista myös hiuspohjan hoitaminen – sekin on osa ihoa! Vinkit terveen hiuspohjan ylläpitoon löydät täältä.