Summer Survival Kit: parhaat tuotteet kesään ja raikkaaseen oloon

Valmistaudu lopun kesän seikkailuihin tämän Survival Kitin avulla! Anna hiuksillesi rantatyyli suolasuihkeen avulla samalla kun puhdistat koko kropan päästä varpaisiin kätevällä koko vartalon pesutuotteella. Täydennä ihonhoitorutiiniasi alunakivellä, joka rauhoittaa ja suojaa ihoa parranajon jälkeen, samalla kun se fiksaa pienet nirhaumat, joita nopeatempoisessa kesässä herkästi tulee. Lisäksi saat piristystä kuumina päivinä pikavirkistyssuihkeella, joka antaa ihollesi välitöntä raikkautta. Keskity kesästä nauttimiseen, kun freesinä pysyminen tulee kuin itsestään! Summer Survival Kitimme sisältää neljä monipuolista tuotetta:

Moniottelija aluna

Alunakivi on 100 %:sti puhdas ja tehokas. Se vähentää ihoärsytystä parranajon jälkeen ja suojaa ihoa karvanpoiston yhteydessä. Lisäksi se desinfioi ja hoitaa ihoa luonnollisesti. Alunakivi on myös tehokas apu ihottumiin, hyönteisten puremiin ja syyliin. Voit käyttää alunakiveä myös tehokkaana pitkäkestoisen hajusuojan antavana deodoranttina. Kokeile tätä aikaa kestänyttä luonnonhoitokeinoa ja anna ihosi loistaa terveyttä ja puhtautta!

Kosteuttava pikavirkistäjä

MGroom Facial Toner Spray on monipuolinen tuote, jolla puhdistat ja kosteutat ihoasi. Suihkuta sitä kasvoille ja pyyhi pois saadaksesi puhdistuneen olon. Jos jätät sen iholle, se tarjoaa kevyen kosteutuksen, jättäen ihollesi joustavan ja virkeän tunteen. Tämä virkistävä suihke sisältää aloe veraa ja mentholia, jotka tunnetaan erityisesti rauhoittavista ja virkistävistä ominaisuuksistaan.

Rakennetta kesähiuksille

Pulse 3-in-1 Texturizer on täydellinen tuote, kun haluat saavuttaa täydellisen rantatyylin vaivattomasti ja nopeasti. Tämä rakennesuihke antaa hiuksillesi luonnollista tekstuuria ja volyymia, jotka kestävät koko kesäpäivän. Anna hiuksillesi upea rantailme tällä rakennesuihkeella, joka löytyy myös kätevässä matkakoossa!

Virkistystä hiuksille ja kroppaan

Pulse Striker on kosteuttava All Over Sport Shampoo, joka puhdistaa hiuksesi ja vartalosi hellävaraisesti. Tämä raikas ja kosteuttava tuote on helppo pakata mukaan kesän reissuihin, oli suuntanasi sitten kesämökki tai aurinkorannat. Voit käyttää tätä tuotetta myös kasvojen pesuun. 

Pidä huolta raikkaudestasi loppukesän ajan tämän Survival Kitin avulla! Älä unohda myöskään aurinkovoidetta!

Tsekkaa koko M Room Shopin valikoima ja kesän outlet-tuotteet.

Summer Survival Kitimme on koonnut maakouluttajamme Jenni 💛


Virkistä lisäksi mieltä ja koko olemusta parturikäynnin avulla. Lue täältä asiakkaidemme näkemyksiä siitä, mitä parturikäynnit heille merkitsevät. My M Roomista pääset suoraan lähimpään parturiisi!