”Parturikäyntien jälkeen on itsevarmempi ja tietenkin komeampi” – Asiakkaamme kertovat, mitä parturikäynnit heille merkitsevät


”Itsevarmuus on päästä kiinni.” Selvitimme, onko tämä sloganimme totta vai ei!

Mahtavat aluepäällikkömme haastattelivat ennen kesän alkua asiakkaitamme ja kyselivät siitä, mitä parturikäynnit merkitsevät heille itsevarmuuden kannalta ja miltä heistä parturikäynnin jälkeen tuntuu. Me M Roomissa haluamme arvojemme mukaisesti lisätä ihmisten itsevarmuutta ja hyvää oloa, joka sitten lisää hyvää myös ympärillä oleville ihmisille, mikä taas johtaa yleisesti parempaan maailmaan kaikille. Tässä upeiden asiakkaidemme fiiliksiä parturikäynneistä!

Joakim ja Samuli: ystävän kanssa parturista viikonloppufiiliksiä ja rentoutumista arjen keskelle

Joakimille parturissa käyminen merkitsee rentoutumishetkeä, ja siitä saa mukavan startin viikonloppuun pitkän työviikon jälkeen. Käynti on samalla yhdessäoloa ystävän kanssa, koska hän käy parturissa ystävänsä Samulin kanssa. Kaksikko suuntaakin parturiin aina viikonloppua vasten tai viikonloppuna. Samulikin kertoo siitä, miten parturikäynti on hetki viettää aikaa ystävän kanssa, mutta samalla myös pienen lapsen vanhemmalle hetki vain itselleen kiireisen arjen keskellä, koska parturissa on aikaa itsensä huoltamiseen.

Parturikäynnin jälkeisiä fiiliksiä Joakim kuvailee hyviksi, kun uuden viikon voi sitten aloittaa freshinä, ja koska kunnossa olevat hiukset kohottavat itsetuntoa. Hän mainitsee käynnin olevan ulkonäöstä huolehtimisen lisäksi miesten tapa hemmotella itseään ja itsevarmuuden näkyvän myös muille, kun itsellä on hyvä olla. Samuli kuvailee jälkifiiliksen olevan rentoutunut, ja odottaa aina jo seuraavaa parturikäyntiä, koska se on se hetki, kun arjen keskellä täytyy pitää huolta hetken ajan vain itsestään.

Tuplaa parturikäynnin hyvä fiilis – tule ystävän kanssa parturiin.
Ystävykset Joakim ja Samuli starttaavat viikonloppuun käymällä yhtä aikaa parturissa.

Freshiä tunnetta!

Santeri (kuvassa alla) kertoo parturissa olevan yleensä tosi hauskaa tuttujen parturien leikatessa, ja käynnin jälkeen tuntuvan hyvältä. Hän vertaa käyntiä naisten suosimiin kampaamokäynteihin, ja parturista saavan itsevarmuuden lisäksi freshiä oloa ja omaa aikaa.

Myös nuoremman polven parturikävijä Sami liputtaa ulkonäköön saadun boostin lisäksi virkistyneen olon puolesta. Hänen mukaansa parturikäynnit tuovat itsevarmuutta, ja onnistunut käynti saa aikaan ”hyvän, freesin olon”

”Tulee hyvä fiilis, kun on fresh ja uusi paremman näköinen tukka, ja on virkistävää tehdä välillä jotain muuta hiuksilla” Boris

Santeri kertoo parturista saavan hyvää fiilistä, omaa aikaa, ja tuttujen parturien käsittelyssä on lisäksi hauskaa.
Kuvan perusteella Santeri on saanut myös tukkaa kuntoon, mikä on parturissa tietysti myös olennainen osa.

Hyvää mieltä, komeutta ja itsevarmuutta lisäämässä

Perkka kertoo parturin jälkeisen hyvän mielen olevan ehkä kaikista tärkeintä, mutta myös ulkonäölliset seikat ovat oleellisia: ” Hiukset on tietenkin osa ihmisen siisteyttä ja antavat usein monelle ensimmäisen mielikuvan tai ennakkokäsityksen ihmisestä. Haluan näyttää huolitellulta ja siistiltä, niin muiden silmissä kuin varsinkin omissa silmissä peiliin katsoessa. Hyvin leikatut ja käsitellyt hiukset helpottavat myös arkea päivittäin.”

Myös asiakkaamme Juuso sanoo lähtevänsä parturista hyvillä fiiliksillä, ja Lauri kertoo hyvän ja iloisen fiiliksen lisäksi itsevarmuuden nousevan, kun ulkonäkö miellyttää omaa silmää. Parturikäynnit merkitsevät hänelle ulkonäöstä huolehtimista, joka samalla takaa yleisen hyvän olon tunteen.

”Oi oi!! No onhan se (parturikäynti) sitä, että saa tukan kuntoon, joka tuo parempaa ja itsevarmempaa tunnetta. Etenkin jos tekee jonkun ison muutoksen niin kuin mä viimeksi!” Niklas kertoo kysyttäessä parturikäynnin tuomista hyvistä jutuista. Jose taas käy fiksaamassa partaansa, koska haluaa sen näyttävän paremmalta. Myös tuttu parturi on Josen mielestä ”huipputyyppi”.

Tiesitkö muuten, että kaikista yleisin asiakkaamme nimi on Mikko? Eräs näistä Mikoista kokee hiusten olevan tärkeitä, koska ne ovat ”miehen kruunu”, ja parturikäyntien merkitsevän hänelle paljon siksi, että saa jutella samalla päivän kuulumiset ja murheet. Käynnin jälkeen on itsevarmempi ja tietysti komeampi, kun tukka tulee kondikseen ja saa samalla myös ”terapeuttikäynninkin”.

Miikka summaa kaiken – parturikäynti on paljon muutakin kuin pelkkä hiustenleikkaus!

”Vakkariparturiin on kiva tulla, kun tietää, että homma rullaa ja tukka tulee minttiin. Kiva heittää läppää leikkuun lomassa ja vaihtaa kuulumisia tutun tekijän kanssa. Parturissa käyminen on ollut itselle aina oikeastaan yksi kuukauden kohokohdista, pesuineen ja muine systeemeineen. Meidän koko perheemme on aina ollut tarkka hiuksista, ja jotenkin se on itsellekin tullut sitten ihan luonnostaan sitä kautta. Se fiilis parturin jälkeen, ”tukka hyvin, kaikki hyvin” -klisee sopii tähän paremmin kuin nenä päähän. Parturin jälkeen tuntuu, että fiilis on jotenkin semmoinen rento ja hyvä, kiva fiilis kun tukka mintissä, ja hyvä palvelu kruunaa setin. Kiva lähteä jatkamaan päivää tämmöisen setin jälkeen, hyvällä fiiliksellä.”

Kiitos kaikille asiakkaillemme, jotka ystävällisesti vastasitte aluepäälliköidemme haastattelupyyntöön. Lupaamme pitää jatkossakin niin leikkauksen tason, hyvä fiiliksen, sielunhoidon, palvelun ja itsevarmuuden boostauksen korkealla tasolla! 🙂

Tule sinäkin parturiin!
Luvassa hyvää oloa, hemmottelua ja mukavaa jutustelua sekä lopputuloksena freshimpi fiilis, komeampi ulkonäkö ja lisääntynyt itsevarmuus.
Ei siis voi kuin voittaa!

Miltä sinusta tuntuu parturikäynnin jälkeen? Muistathan antaa parturille myös palautetta, jos tykkäät parturikäynnistäsi, niin saadaan hyvä fiilis kiertämään!

Lue täältä tarkemmin arvoistamme, jotka ovat kaiken toimintamme takana.