Mikä on M Room? – arvot parturin takana

Aito, laadukas ja vaivaton parturikokemus on kaiken toimintamme perusta. Haluamme toivottaa jokaisen asiakkaan omana itsenään palvelujemme pariin. Laadukkuutta kehitämme kouluttamalla partureitamme ja oppimalla jatkuvasti uutta. Vaivattomuus syntyy yhdistämällä perinteinen parturikokemus teknologian mukanaan tuomaan helppouteen.

Koko konseptimme, palveluvalikoimamme sekä tuotteemme on kehitetty tukemaan näitä arvojamme, ja jokaisen parturikoulutuksemme aluksi keskustelemme parturien kesken meidän arvoistamme sekä M Roomin visiosta ja missiosta, jotta ajatusmaailmamme näkyy jokaisessa palvelussamme. Haluamme lisäksi, että parturimme ovat ylpeitä parturin ammatistaan ja erityisesti siitä, että he ovat juuri M Roomilla töissä. Kun saavut palveluun M Roomille, voitkin olla varma, että taustalla ovat aina yhteisesti sopimamme arvot, joiden keskiössä on erinomainen asiakaskokemus.

Barber by Choice – ylpeästi parturi! M Room haluaa tehdä maailmasta paremman paikan, ja olla paras paikka myös partureille olla töissä.

Löydä parturista paras versio itsestäsi ja muuta maailmaa – MORE THAN A BARBER

Haluamme olla alamme johtava vastuullinen kokemuksentuottaja. Tavoitteenamme on, että jokainen asiakkaamme tuntee olonsa tärkeäksi ja ymmärtää, että parturissa käyminen voi olla paljon muutakin kuin pakollinen paha. Tarjoamme kokemuksen, joka rentouttaa kiireisen arjen keskellä ja jonka jälkeen tunnet itsesi parhaaksi versioksi itsestäsi.

Emmekä me halua vain leikata tukkaa, vaan haluamme lisäpalveluidemme ja laajan tuotevalikoimamme avulla räätälöidä juuri sinulle sopivan palvelupaketin, joka lisää itseluottamustasi, mikä heijastuu positiivisesti ympärillesi vielä parturikäynnin jälkeenkin. Me haluamme parturitoiminnallamme yksinkertaisesti tehdä maailmasta paremman paikan kaikille!

Erinomainen parturikokemus voi jatkua myös kotona

Tahdomme myös helpottaa arkeasi kotona mahdollisimman paljon tarjoamalla laadukkaita, kotimaisia ja helppokäyttöisiä tuotteita. Parturissa hiustenleikkauksen yhteydessä käymme läpi juuri sinulle sopivat tuotteet ja opastamme niiden kotikäytössä, jotta komeudenhoitosi olisi sinulle mahdollisimman helppoa ja tuntisit itsesi itsevarmaksi myös parturikäyntien välillä.

Teknologia apunasi ja edut kaikkien saatavilla

M Room pyrkii koko ajan kehittymään ja pysymään maailman mukana. Olemmekin panostaneet edistykselliseen My M Room -palveluun, jotta jonotusaikojen tsekkaaminen ja parturiin pääsy olisi mahdollisimman helppoa – juuri silloin, kun parturille on suurin tarve! Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden entistä helpompaan ja edullisempaan komeuskokemukseen vuosijäsenyyksiemme avulla. (Kaikki asiakkaamme ovat kuitenkin meille tärkeitä, eikä ohittelua enää sallita.) Lanseerasimme tänä vuonna myös oman etuohjelman, joka on saatavilla kaikille asiakkaillemme. Jos etuohjelma ei ole vielä tuttu, niin kysy tästä lisää parturiltasi, etkä jää paitsi ylimääräisistä eduista.

M Room Shop – kaikki se, mitä et parturista saa

Osana palvelukokonaisuutta meillä on myös oma verkkokauppa M Room Shop, josta voit kätevästi yhdellä kertaa ostaa jäsenyydet, lahjakortit ja tuotteet komeudenhoitoon. Eikä haittaa, vaikka asuisit kaukana lähimmästä M Room -liikkeestä, koska verkkokaupasta voit tilata tuotteet myös suoraan kotiisi. Verkkokaupasta löydät omien M Room -tuotteidemme lisäksi suuremman valikoiman esimerkiksi hius- ja partatuotteita – sekä tietysti upeat ja laadukkaat parranajovälineet, jotka kestävät kovaakin käyttöä ja myös kriittisempää katsetta. Tuotteet on huolella valittu täyttämään vaativimmatkin toiveet, eikä niitä tarvitse todellakaan piilottaa kaappiin!

Verkkokaupastamme jopa eliniän kestävät partahöylät itselle tai lahjaksi sekä paljon muuta.

Jäseneksi pienellä kynnyksellä – testaa kesäjäsenyyttämme!

Nyt kesän tullessa on oiva mahdollisuus kokea parturijäsenyyden tuomat hyödyt lyhyemmällä sitoutumisella, kun huippusuosittu Silver 5 -kesäjäsenyys on taas täällä! Kesän aikana on monenmoisia juhlia, ja parturissa tulee käytyä useammin, joten kesäjäsenyys on erinomainen vaihtoehto sinulle itsellesi sekä myös lahjaksi! Jäsenenä pysyt koko kesän (ja vähän sen jälkeenkin) yhtä komeana! Tutustu kesäjäsenyyteen verkkokaupassamme M Room Shopissa tai osta jäsenyys suoraan liikkeestä. Nähdään M Roomissa!

Odottaminen liikkeessä on M Roomissa nykyään harvinaista, koska teknologia ja My M Room tekevät parturikäynneistä suorastaan älyttömän käteviä: tule paikalla parturiin juuri silloin, kun on oma vuorosi ja käytä aikasi tehokkaasti!

Lue lisää ympäristövastuullisuudestamme täältä. Meille on myönnetty Suomen Luonnonsuojeluliiton Ekokompassi-sertifikaatti.