Miesten hiustenvärjäys

Komeutta hiuksiin värjäämällä? Lue tästä, kenelle hiustenvärjäys sopii, miten värjättyjä hiuksia kannattaa hoitaa ja mitä erilaisia värjäyskäsittelyitä M Room tarjoaa.

Hiuksiin saadaan värjäämällä luotua esimerkiksi luonnollisia vivahteita ja pientä piristystä, voidaan lisätä oman värin syvyyttä ja korostaa hiuksessa jo olevaa väriä. Väreillä voidaan myös kevyesti häivyttää harmaita tai vaihtoehtoisesti piilottaa ne täysin. Halutessa myös huomiota herättävämmät ja räväkämmät lopputulokset ovat mahdollisia. Varmaa on, että väreillä voidaan lisätä itsevarmuutta ja tuoda uutta ilmettä arkeen.

Sano hiustenvärjäyksellä heipat luonnolliselle värillesi, mutta ei luonnolliselle lopputulokselle! Värjäämällä saadaan aikaan omaa väriä muistuttava sävy, mutta vain parempi, sekä lähes kaikki mahdollinen aina shokkiväreihin asti.

Kevyt ilmeen liftaaminen raidoilla ja vaalentamalla

Kevään ja kesän hittituote vuodesta toiseen ovat niin kutsutut aurinkoraidat, joilla haetaan luonnollista vaaleutta hiuksiin. Lopputulos muistuttaa nimensä mukaisesti vaaleutta, joka hiuksiin tulee aurinkoloman tai kesän jälkeen. Esimerkiksi kamparaidat ovat nopea ja helppo tapa lisätä kirkkautta ilmeeseen, kuitenkin niin, että lopputulos on pehmeä ja luonnollinen. Raidat eivät siis tarkoita selkeitä palkkiraitoja, jotka erottuvat hiuksista selkeästi, vaan ne sopivat lähes kaikenlaisiin hiuksiin kirkastamaan kasvoja. Toki myös hiusten vaalentaminen vaikka kokonaan on mahdollista, jos haaveissa on pellavainen tukka, jota ei omasta takaa löydy.

Harmaiden häivytys ja peittäminen

Toinen yleinen pyyntö, mitä asiakkailta tulee, on harmaiden häivytys. Kevyellä värjäämisellä saadaan vähennettyä harmaan ja luonnollisen värin eroa, jolloin lopputulos on pehmeä, eikä erotu selkeänä värjäyksenä. Harmaat tällaisessa värjäyksessa kuultavat hiukan läpi, mutta eivät silti pomppaa silmille. Yleisilme muuttuu nuorekkaammaksi ja skarpimmaksi, ja uusien harmaiden hiusten kasvaessa sävy pysyy edelleen luonnollisena. Harmaat voidaan myös peittää täysin, jos hiusten hopeavivahteet halutaan kokonaan piiloon. Harmaille hiuksille parhaita värisävyjä ovat luonnolliset sävyt.

Tummat ja selkeät värjäykset

Jos haluat kokeilla tummempaa tai kirkkaampaa väriä, onnistuvat myös selkeämmin värjätyn näköiset lopputulokset. Pian saattaakin olla odotettavissa selkeästi vaalennettu trendi, joten väreissä todellakin vain mielikuvitus on rajana!

Jos haluat erottua, niin hiustenvärjäys kirkkailla tai luonnollisesta sävystä erottuvilla väreillä on siihen varma tapa!

Parturilta parhaat vinkit hiustenvärjäykseen

Jos hiustenvärjäys yhtään kiinnostaa, niin keskustele värjäysvaihtoehdoista parturisi kanssa. Yhdessä on hyvä miettiä juuri sinulle sopivia värivaihtoehtoja. Ja niitähän on juuri niin monta kuin asiakas ja parturi vain keksivät!

Värjättyjen hiusten hoito

Kaikki hiusten värikäsittelyt ovat rasitus hiukselle, ja etenkin vaalennuskäsittelyt voivat heikentää hiuksen rakennetta voimakkaasti. Siksi suosittelemmekin värikäsittelyn yhteyteen K18-extrapalvelua. K18-tehohoitotuote on pesupaikalla hiuksiin jätettävä korjaava hoitoaine, joka ehkäisee ja paikkaa hiuksiin jo tulleita rakennevaurioita. Hoidon yhteydessä saat toki myös pidemmän päähieronnan, joka kruunaa värjäyskokemuksesi. Hiuksiin jätettävän K18-tehohoidon voit ostaa myös kotiin, ja se on myynnissä verkkokaupassamme. Verkkokaupasta kaikki K18-tuotteet huhtikuussa -10 %! Katso tästä kaikki K18-tarjoustuotteet (norm. alkaen 12,00 €).

Värjätyille hiuksille kannattaa käyttää shampoota, jossa on maininta, että se sopii myös värjätyille hiuksille, erityisesti tummempien, punaisten ja muiden kirkkaiden hiusvärien yhteydessä. Tavallista poishuuhdeltavaa hoitoainetta ei kannata jättää väliin, jotta hiukset eivät kuivu tai väri pääse karkaamaan liian nopeasti hiuksista pois. Parturiltasi saat värjäyksen yhteydessä myös parhaat vinkit hiusten hoitamiseen.

Nyt huhtikuussa hiusten värikäsittely M Color yhdessä K18-extrapalvelun kanssa -10 %. Klikkaa itsesi parturin tuoliin ja mahdollisesti myös uuteen tyyliin tästä.

K18-tuotteilla saadaan korjattua hiusvauriot, myös hiustenvärjäyksen aiheuttamat, jolloin sävytetty tai omakin hiusväri kiiltää paremmin. Testaa K18-tehohoitoa, joka jätetään hiuksiin sekä erittäin hellävaraista ja mahtavasti vaahtoavaa pH Maintenance Shampoota. Syväpuhdistava Detox Shampoo sopii erinomaisesti ennen hiustenvärjäystä ja satunnaiseen hiusten tehopesuun.

Miesten hiustenvärjäys -teksti on osa #BARBERLEAKS-artikkelisarjaa, jossa parturit kertovat vinkkejä miehiseen komeudenhoitoon. Tämän artikkelin väriasiantuntijana toimi M Roomin maakouluttaja Jenni.

Lue myös edellinen teksti hiusten trendityyleistä täältä.