Miesten hiustyylit 2023

Miesten hiustyylit ja hiustrendit vuonna 2023 ovat ysäriä yhdistettynä röyhkeisiin vivahteisiin – hiusten pidempi pituus ja persoonallisuus saavat nyt näkyä!

Vuosi 2023 on tuonut tullessaan tuulahduksen kultaisesta ysäristä. Tai oikeastaan ysäri on iskenyt päälle nyt myrskyn lailla! Muoti on monipuolista ja näkyy vaihtelevuutena myös hiusten puolella. Jos siis olet viettänyt talven pipo päässä, ja hiukset ovat päässeet kasvamaan törkeiksi, se tarjoaa mahdollisuuden miettiä, että olisiko nyt aika kokeilla jotain uutta? #BARBERLEAKS

Miesten hiusten trendeissä pituutta, rentoutta ja selkeitä jakauksia

Kaikkia hiustrendejä yhdistävänä tekijänä on se, että pituudet kasvavat selkeästi ja rakenne on rosoisempaa ja ei niin viimeistellyn oloista. Sileää pintaa näkyy enää harvoilla, rentous ja rakenteen korostaminen on selkeästi yleistynyt. Hiusten viimeistelyssä haetaan nyt huomattavasti luonnollisempaa lopputulosta. Hiusten kampaussuunta myös enemmän mukailee luonnollista laskeutumissuuntaa. Hiukset saavat rauhassa tipahtaa kasvoille.

Selkeät jakaukset ja sen erilaiset variaatiot yleistyvät jatkuvasti, myös lyhyemmissä malleissa. Keskijakaus on pitänyt jo hetken aikaa pintansa, mutta monissa hiuksissa toimii hyvin myös hieman sivuun siirretty jakaus. Vaikka hiukan pidempi ysäripottatukka luotisuoralla jakauksella on edelleen trendikäs, saadaan tästäkin trendistä muokattua haluttaessa myös hiukan pehmeämpi ja luonnollisempi kokonaisuus.

Rento ja pidempi päälliosa yhdistettynä hiukan lyhyempiin sivuihin on helppo tapa olla tyyliltään samalla trendikäs, mutta klassinen.

Moderni mullet sopii jokaiselle

Jos olet kaikki vuodet haaveillut takatukasta, niin nyt on se hetki, kun sitä kannattaa lähteä kasvattamaan. Mulletit pitävät tiukasti pintansa muodin aallonharjalla ja niskatukka saa jäädä hulmuamaan. Moderneja versioita mulleteista on pilvin pimein, myös juuri sinulle sopiva malli. Viime vuoteen verrattuna mulleteista tulee koko ajan röyhkeämpiä, ja vain mielikuvitus on rajana. Katso M Roomin TikTokista yksi mahdollinen mulletmalli.

Kultainen ysäri näkyy hiuksissa esimerkiksi mulleteina ja otsahiuksina – tee hiuksiisi rohkeasti juuri sinun näköisesi valinta!

Lyhyemmät hiustyylit ja Käärijän pottatukasta tuttu skarppi otsatukka

Jos pidempi tukka ei ole sinun juttusi, löytyy trendin aallonharjalta myös erittäin lyhyt malli, johon rohkeimmat yhdistävät lyhyttä otsatukkaa. Tämä otsis voi olla rikotumpi tai vaikkapa Käärijän tyyliin todella skarppi. Lyhyessä mallissa toimii mittana melkein koneajoon verrattava rikotusti leikattu päälliosa, joka yhdistetään erilaisiin fadekikkailuihin.

Kaikki trendikkäät tyylit eivät ole pitkiä – myös lyhyempiin malleihin saa ajankohtaisuutta, jota on samalla kuitenkin helppo muokata itse tilanteen mukaan perinteisemmäksi.

Sänki ja viikset – tämän hetken kuumin yhdistelmä

Partojen näkyminen katukuvassa on kasvanut entisestään, ja etenkin sänkiparrat kasvattavat suosiotaan. Parta on helppo pitää siistinä säännöllisillä parturikäynneillä, ja parturit mielellään ohjeistavat oikeanlaiseen kotihoitoon siistimisen yhteydessä. Sängen ei siis tarvitse merkitä epäsiistiä ja huolittelematonta olemusta, vaan siitäkin saadaan parturissa tehtyä salonkikelpoinen versio, joka ei muistuta ajamatonta peruspartaa. Sänkipartaan yhdistettynä toimii myös tämän hetken kovin ja katu-uskottavin trendi: viikset. Mitä hävyttömämmät, sen parempi!

Luo juuri sinulle sopiva viiksityyli. Nyt viikset saavat olla pöyhkeät ja häpeämättömät!

Parhaat tuotteet trendihiuksille

Tämän hetken hittituotteita hiuksissa ovat luonnollista pitoa ja muokattavuutta antavat rakennesuihkeet ja pientä lisäpitoa antavat kevyemmät vahat, jotka toimivat myös pidempään hiukseen. Testaa esim. M Room Pulse 3 in 1 Texturizer tai Gold Grooming Spray. Vahaksi sopii vaikkapa M Room Gold Reshape Goo tai mattaisempi Gold Bespoke Matte Paste.

Luonnollista ja rentoa viimeistelyä haettaessa on todella tärkeää, että hius on hyvinvoiva ja hyvin kosteutettu. Muistathan siis pesu- ja hoitotuotteiden tärkeyden. Etenkin talven ja etätöiden jäljiltä luultavasti myös sinun hiuksesi ja hiuspohjasi kaipaavat kosteutusta. Hiuspohjallekin hyvät M Room Gold Classic Shampoo ja Gold Conditioner toimivat kaikenlaisiin hiuksiin ja tuoksuvat miehekkäältä. Kaikki M Room -tuotteet niin hiuksille, parralle kuin ihollekin löydät M Room Shopista sekä M Room -liikkeistä.

Rakennetta antavat suihkeet ja monikäyttöiset vahat sopivat kaikenlaisiin hiuksiin..

Parturista millainen tyyli tahansa – se oma, tuttu mallisi tai ihan uusi trenditukka

Nyt kun aurinko alkaa jo paistaa, tule sinäkin parturiin! Luomme sinulle trendikkään muotitukan, klassikon persoonallisella twistillä tai vaihtoehtoisesti pysymme tutussa luottomallissasi. Miten haluatkin, me olemme valmiita auttamaan mallin valinnassa ja oikeiden tuotteiden löytämisessä.

Tiesitkö, että M Room on myös vastuullinen valinta – lue lisää Ekokompassi-sertifikaatistamme täältä.

Löydä oma tyylisi parturin avulla! Omannäköinen tukka ja siisti parta tuovat lisää itseluottamusta ja saavat hymyn huulille!

Miesten hiustyylit ja hiustrendit vuonna 2023 -teksti on osa #BARBERLEAKS-artikkelisarjaa, jossa parturit kertovat vinkkejä miehiseen komeudenhoitoon. Tämän artikkelin asiantuntijana ja trendihaukkana toimi M Roomin maakouluttaja Jenni.

Rentoudu – me autamme. Klikkaa itsesi My M Roomiin päästäksesi parturiin.