Kotimaiset M Room -tuotteet hiuksille, parralle ja iholle ovat vastuullinen valinta

M Room -parturiliikkeissä käytetään kotimaisia partatuotteita. Testaa esimerkiksi Gold Beard Wax, joka hoitaa ja siistii sekä parran että viikset muotoonsa! Tuote on pakattu kierrätysmuovista valmistettuun pakkaukseen, joka on helppoa kierrättää taas uudelleen.

Tiesitkö, että jokainen meidän tuotteemme on suunniteltu Suomessa juuri teidän tarpeisiinne? Voimme ylpeydellä myös kertoa, että tuotteemme on kahta lukuun ottamatta* lisäksi valmistettu Suomessa. Olemme kotimainen yritys ja haluamme tuoda jokaisen saataville suomalaista, laadukasta kosmetiikkaa, jonka suunnitteluprosessissa isona osana ovat parturit ja asiakkaat. 

Vain M Room -parturiliikkeissä ja M Room Shop -verkkokaupassa myytävät M Room -tuotteet on valmistettu laatu ja vastuullisuus edellä.

Kun suunnittelemme tuotteitamme, pyrimme tuomaan kaikkien saataville helppokäyttöisiä, arkea helpottavia ja tarpeellisia tuotteita. Tavoitteenamme on, että jokainen säästyy hutiostoilta, ja meidän ammattitaitoiset parturimme osaavat neuvoa tuotteiden valinnassa ja niiden kotikäytössä. Pyydä siis rohkeasti apua parturiltasi, oli kyseessä sitten kiristävä kasvojen iho, hilse hiuspohjassa tai itsepäiset hiusten pyörteet.

MGROOM Eye Rescue -silmänympärysvoide valmistetaan Suomessa Ylöjärvellä – aurinkoenergian voimin!

Vastuullisuus on ollut tärkeänä osana tuotteidemme valmistusta alusta asti. Tuotteemme valmistaa suomalainen yritys, joka jakaa meidän kanssamme samat arvot vastuullisuudesta ja tuotteiden laadukkuudesta. Heidän Ylöjärven tehtaansa katolla on 678 aurinkopaneelia, ja niiden avulla tuotetaan vuodessa enemmän sähköä kuin sitä kulutetaan. Voimme siis ylpeänä sanoa, että tuotteemme tuotetaan uusiutuvalla energialla. Pitämällä tuotteiden valmistuksen Suomessa saamme hyödyntää myös yhtä tärkeää raaka-ainetta – suomalaista puhdasta vettä.

Muun vastuullisuuden lisäksi olemme ylpeitä siitä, että tuotteemme ovat vegaanisia, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta**, ja pakkausmateriaalina on käytetty kierrätettävää muovia. Koska pyrimme tekemään asiat aina vain paremmin ja vastuullisemmin, tavoitteenamme on vuoteen 2025 mennessä pakata kaikki tuotteemme kokonaan kierrätysmuovista valmistettuihin pakkauksiin.

M Room -tuotesarjoista löytyy kaikenlaisille hiuksille oma tuotteensa, joka toimii varmasti ja myös tuoksuu hyvältä.

Jos vastuulliset päätöksemme ja yrityksemme Ekokompassi-sertifikaatti kiinnostaa enemmän, voit lukea siitä täältä. Ympäristövastuu on osana M Roomia nyt ja tulevaisuudessa.

Kaikki M Room -tuotteet löydät verkkokaupastamme M Room Shopista.

*Artikkelin kirjoitushetkellä myytävää Gold Stoutia ja poistuvaa Gold Tache Styleria ei ole valmistettu Suomessa.

**Stout, Bespoke ja Beard Wax sisältävät mehiläisvahaa, joka ei ole vegaanista.

Vastuullista hiustenleikkausta M Roomissa Ekokompassi-sertifikaatin takaamana.