Tasa-arvoista komeudenhoitoa M Roomin malliin

Vuodesta 2008 alkaen M Room on huolehtinut vuosittain tuhansien miesten komeudenhoidosta: Parturikäynnillä hoidetaan hiukset sekä parta kuntoon ja laadukkailla M Room -tuotteilla komeudenhoitoa voi jatkaa kotona.

Alusta asti tavoitteena on ollut tarjota parturipalveluita, jotka herättävät asiakkaassa hyvän ja itsevarman fiiliksen – onhan itsevarmuus päästä kiinni. Vaivattomuus ja helppous ovat myös kulkeneet aina mukana: parturiin pääsee muutamalla klikkauksella juuri silloin, kun itselle parhaiten sopii.

M Room -parturikokemus on nyt entistä tasa-arvoisempi: jonossa ohittelu on historiaa riippumatta siitä, minkä tasoinen M Room -jäsenyys kävijältä löytyy, vai löytyykö ollenkaan. Jokainen asiakas on samanarvoinen ja saa parasta mahdollista palvelua omalla vuorollaan. Asiakkaalla on valittavanaan lähes 20 erilaista hiuksiin ja partaan liittyvää palvelua hiustenleikkauksesta parran veitsiajoon.

M Room Etuohjelma tarjoaa etuja kaikille asiakkaille

M Room Etuohjelma tarjoaa tasaisin väliajoin vaihtuvia etuja M Roomin asiakkaille. Vaihtuva etu voi olla esimerkiksi alennus parturipalveluista ja -tuotteista. Etuohjelman yhtenä kantavana ajatuksena on tarjota miehille tuotteita ja palveluita, joista he eivät välttämättä etukäteen tiedä, samalla laajentaen miesten tuntemusta kaikista komeudenhoidon mahdollisuuksista. Miten Etuohjelman piiriin sitten pääsee? Helposti: hyväksyy vain markkinointiluvan My M Roomissa. Loputonta markkinointiviestien tulvaa ei myöskään tarvitse pelätä: puhumme vain silloin, kun on asiaa.