M ROOM X FRENN: Miehet kesäkuntoon

Suomalaiset miesten brändit M Room ja FRENN päättivät lyödä hynttyyt yhteen ja laittaa miehet komeiksi kesän juhliin. Nyt jos koskaan haluamme nauttia kesän tunnelmista ja läheistemme seurasta rajoitukset huomioiden. 

Room on uuden ajan parturiketju ja FRENN vaatettaa modernin kaupunkilaisen arkeen ja juhlaan. M Roomia ja FRENNiä yhdistää kirkkaasti yksi asia: halu olla suunnannäyttäjä / olla moottorina miesten itsevarmuudelle.  

Huoliteltu leikkaus hiuksissa ja parrassa on miehen tyylin perusta   

Päivitetty hiustenleikkaus aina on paras asuste uudelle tyylille. Jos peilikuva näyttää mielestäsi talven jäljiltä harmaalta ja väsyneeltä, on aika freesata look. Skarppi hiustenleikkaus ja kasvojen muotoa korostava parta tuovat esille luontaista komeutta sekä nostavat itsevarmuuden uudelle tasolle. Parran muotoilulla voi tarvittaessa helposti myös karistaa talven aikana tulleen lisäkilon piiloon ja vahvistaa kasvojen muotoa sekä leukalinjaa. M Room -partureissa tarjoamme myös erilaisia värikäsittelyjä hiuksille, niin terasseille kuin juhliin sopivaksi. 

FRENN 

Antti Laitinen ja Jarkko Kallio perustivat FRENNin Helsingissä vuonna 2013 halusta uudistaa suomalaista miestenvaatetta kohti rentoa tyylikkyyttä, rehellistä laadukkuutta ja läpinäkyvyyttä. FRENN helpottaa modernin miehen elämää luomalla yhden monikäyttöisen ja pitkäikäisen vaatekaapin, joka toimii päivän eri tilanteissa. Ajattomat klassikkotuotteet ovat vaatekaapin perusta, johon on helppo yhdistellä kauden uutuuksia.

Yhdistele klassikoita kesän uutuuksiin  

FRENNin mallisto koostuu ajattomista klassikoista ja niitä piristävistä kauden uutuuksista. Niissä on mukana uusia värejä ja kuvioita, jotka tehdään aina yhteistyössä suomalaisen suunnittelijan tai taiteilijan kanssa. Tämä kesän pellavapaidoissa näkyy palkitun taiteilijan Stig Baumgartnerin käden jälki.  

Laadukkaat luomupuuvillasta tai bambuviskoosista valmistetut t-paidat ja merinovillaneuleet kestävä käyttöä vuodesta toiseen ja pysyvät siistin näköisinä myös työpäivään. FRENNin t-paidat sopivat siistin kaula-aukkonsa ansiosta myös pikkutakin kanssa käytettäväksi. Neuleet eivät nyppyynny ja pitävät muotonsa myös pitkään. 

Yhteistyön kunniaksi FRENN tarjoaa kaikille M Roomin asiakkaille 15 % edun normaalihintaisista tuotteista myymälässä ja verkkokaupassa kesäkuun loppuun asti koodilla ”mroomxfrenn”. 

FRENN-lippulaivamyymälä, Fredrikinkatu 24, Helsinki 

Verkkokauppa frennhelsinki.com 

Miehet kesäkuntoon itsevarmuuden voimin. Seuraa @frennhelsinki & @mroom_official Instagramissa, niin olet hereillä yhteistyöstämme. Vinkkejä tulossa! 

M Room x FRENN