M Room x ZEROPOINT – uusi vuosi, paremmin voiva sinä

Vuoden 2020 jälkeen uuden vuoden tavoitteiden asettaminen voi tuntua haastavalta. Tavoitteiden asettaminen kannattaa aloittaa niistä asioista, mihin voimme jokainen itse vaikuttaa. Yhdistimme voimamme kotimaisen ZEROPOINT -urheiluvaatemerkin kanssa tukeaksemme miesten kestävää ja kokonaisvaltaista hyvinvointia vuonna 2021.

Vuosi siis vaihtui ja nyt ”Uusi vuosi, uusi sinä” -lause vilkkuu joka toisessa mainoksessa. Emme tiedä sinusta, mutta me emme pidä tavoitteista, jotka eivät ole saavutettavissa. Voit tavoitella parempaa hyvinvointia, tasapainoa ja opiskelupaikkaa tai uraa suunnitelmallisesti, mutta sinä olet edelleen sinä. Voit olla kasvanut ja kehittynyt, mutta sinä olet edelleen sinä. Uusi vuosi ei tuo uutta sinua, vaikka kuinka haluat ja sen ei kuulukaan.

Se miten sanotat tavoitteesi voi vaikuttaa jopa 80 %:sti siihen miten ne toteutuvat. ”Uusi sinä” on hyvin epämääräinen tavoite, koska se ei tarkoita mitään ja samalla se tarkoittaa kaikkea. Päätavoite voi olla laaja, mutta sen tulee olla selkeä. Kun päätavoite on selkeä, esimerkiksi kokonaisvaltainen hyvinvointi, voit valita matkalle tarkentavia konkreettisia väli-tavoitteita. Kun lähdet määrittämään tavoitteita, pohdi samalla kuinka voit mitata tuloksia. Tämä tulee vaikuttamaan 100 %:sti motivaatioosi jatkaa.

Itsensä kehittämistä ja parempaa oloa kannattaa siis lähestyä pienin askelin, mutta niin että se tukee hyvinvointia kokonaisvaltaisesti pitkässä juoksussa. Haasta itseäsi kehittymään ensin läsnäolossa, sitten treenituloksissa, tasapainossa työn sekä vapaa-ajan välillä ja palkitse voittosi ansaituilla hemmotteluhetkillä.

Hetki parturissa, ilta tuijotellen Netflixiä tai rauhallinen kävely himotreenin sijaan on sallittua. Ota pienetkin voitot vastaan, äläkä odota uusiutuvasi täydellisesti heti, koska se mitä olet nyt, on vienyt aikaa koko ikäsi, eivätkä muutokset tapahdu hetkessä.

M Roomin asiakkaana saat nyt -30 % edun ZEROPOINT-urheiluvaatteista verkkokaupassa koodilla ”mroom30

Suomalainen Zeropoint perustettiin Jyväskylässä vuonna 2009. Alkusysäyksen toiminnalle antoi useiden vuosien yliopistotutkimus kompressiotuotteista ja niiden hyödyistä urheilusuoritukseen, palautumiseen ja urheiluvammojen ehkäisyyn. Tänään Zeropoint on kansainvälinen brändi, joka tavoittaa aktiiviset ihmiset ympäri maailman. Olemme myös Suomen Olympiajoukkueen virallinen kumppani.

Ilmastonmuutos ja ympäristöasiat luovat painetta myös vaateteollisuudelle. Meille Zeropointissa laatuun ja kierrätysmateriaaleihin panostaminen on arvovalinta. Jo nyt noin 85 % vaatteistamme on valmistettu kierrätetystä EconylⓇ-nailonista.

”Haluamme inspiroida ihmisiä elämään tervettä ja liikunnallista elämää. Laadukkaat kompressiotuotteemme tarjoavat päivittäin parempia suorituksia ja hyvää oloa kaikenlaisille urheilijoille sekä aktiivista elämää viettäville.”