Näin saat ihosi taistelukuntoon talveksi

Haluaisitko tuntea ihosi vahvemmaksi ja nuorekkaammaksi? Meillä on sinulle hyviä uutisia, sillä tällä yhdellä keinolla voit muuttaa ihosi kunnon suuntaa merkittävästi.

Sitä ennen tärkeä pointti. Ihonhoito perustuu ennaltaehkäisyyn, jonka vuoksi emme lupaa silottaa jokaista kasvoillasi olevaa ryppyä. Mutta mikäli et halua niitä lisää kovin paljon, kannustamme jatkamaan lukemista.

Kosteus on kaikki kaikessa 

Iho on kehomme suurin elin, ja sekin tarvitsee kosteutta elääkseen. Iho on kuitenkin sen verran vekkuli kaveri, ettei se huoli kosteutta mistä vain. Vesi pitää kehomme sisäisen kosteuden tasapainossa, mutta ulkoisessa käytössä yksinään käytettynä se on yksi ihon pahimpia kuivattajia. Siksi tarvitset tuotteen, joka ravitsee ja sitouttaa kosteuden ihoosi, eli ihosi tarvitsee veden lisäksi rasvaa.

Hyvä miehen iholle suunniteltu kosteusvoide kosteuttaa sekä rauhoittaa ihoa, ja siksi se toimii hyvin esimerkiksi parranajon jälkeen. Vähän parempi voide on vielä sen verran fiksu, että ei jää kiiltämään kasvoillesi loppupäiväksi, vaan jättää mattapinnan. Niinkuin monessa muussakin asiassa, sisukas ja täsmällinen käyttö tuo parhaat tulokset. Rutiini ei ole silti vaikea. Voiteen levitys vie aikaa aamustasi alle minuutin. Minuutti siitä, että ei näytä ihan krapulaiselta luolamieheltä kuulostaa aika helpolta, eikö vain?

Mistä näitä sitten saa?

M Room Urban Hydrating Balm -kasvovoiteen ja mattaisemman Matte Moisturizer -kasvovoiteen löydät M Room -parturiliikkeistä tai verkkokaupasta mroomshop.com. Silmänympärysiholle tarkoitettu Eye Rescue taas pitää huolta siitä, että väsymys ja stressin merkit näkyvät silmiesi ympärillä mahdollisimman vähän.