Näin saat ihosi taistelukuntoon talveksi

Haluaisitko tuntea ihosi vahvemmaksi ja nuorekkaammaksi? Meillä on sinulle hyviä uutisia, sillä tällä yhdellä keinolla voit muuttaa ihosi kunnon suuntaa merkittävästi.

Sitä ennen, muutama pointti. Ihonhoito perustuu ennaltaehkäisyyn, jonka vuoksi emme lupaa silottaa jokaista kasvoillasi olevaa ryppyä. Mutta mikäli et halua niitä lisää kovin paljon, kannustamme jatkamaan lukemista.

Kosteus on kaikki kaikessa 

Iho on kehomme suurin elin, ja sekin tarvitsee kosteutta elääkseen. Iho on kuitenkin sen verran vekkuli kaveri, ettei se huoli kosteutta mistä vain. Vesi pitää kehomme sisäisen kosteuden tasa-painossa, mutta ulkoisessa käytössä yksinään käytettynä se on yksi ihon pahimpia kuivattajia. Siksi tarvitset tuotteen, joka ravitsee ja sitouttaa kosteuden ihoosi eli ihosi tarvitsee rasvaa.

Hyvä, miehen iholle suunniteltu kosteusvoide kosteuttaa sekä rauhoittaa ihoa, ja siksi toimii hyvin esimerkiksi parranajon jälkeen. Vähän parempi voide on vielä sen verran fiksu, että ei jää kiiltämään kasvoillesi loppupäiväksi, vaan jättää mattapinnan. Niinkuin monessa muussakin asiassa, sisukas ja täsmällinen käyttö tuo parhaat tulokset. Rutiini ei ole silti vaikea. Voiteen levitys vie aikaa aamustasi alle minuutin. Minuutti siitä, että ei näytä ihan krapulaiselta luolamieheltä kuulostaa aika helpolta eikö vain?

Mistä näitä sitten saa?

Ostaessasi marraskuussa miehen iholle suunnitellun M Room Urban Hydrating Balm -kasvovoiteen, saat M Room Eye Rescue -silmänympärysvoiteen puoleen hintaan! Koko paketti 39,00 € (norm. 54 €) ja saat hoidettua tämän takuuvarman komeuskikan itsellesi. 

Lisäksi säästät 15 €, saat paremmin voivan ihon ja tuet samalla suomalaista työtä. Nyt kannattaa ainakin kokeilla!

Nappaa paketti messiin seuraavalla parturi käynnilläsi tai heti MROOMSHOP.COM:sta!​​​​​​​