M Room x FRENN: 10 vinkkiä katseita kääntäväksi leijonaksi

Tänä kesänä suomalaiset miehet laitetaan kesäkuntoon. Itsevarmuus lähtee hyvästä olosta ja fiiliksestä, mutta hyvät ja laadukkaat vaatteet sekä siistityt hiukset ja parta auttavat kummasti asiaa. M Room ja FRENN löivät hynttyyt yhteen ja laittoivat miehet kesäkuntoon juhlakautta varten.  

Mikäli kiinnostaa olla tänä kesänä katujen katseenvangitsija, ota nämä M Roomin ammattilaisten kokoamat komeudenhoitovinkit huomioon. 

10 vinkkiä katseita kääntäväksi leijonaksi: 

  1. Kuori kasvot kuorintavoiteella, se kirkastaa kasvojen ihoa ja varmistaa parhaan rusketuksen.
  2. Kosteuta ihoa, koska se silottaa ihoa ja parantaa ihon ulkonäköä.
  3. Mikäli sinulla on parta, rajaa vähintään parran alaraja, koska se skarppaa kasvojen muotoa, ja leukalinjan seuraaminen on yleensä paras rajan sijoituskohta.
  4. Kosteuta parta partaöljyllä ja käytä partaharjaa viimeistelyyn. 
  5. Säännöllinen hiustenleikkaus freesaa ja skarppaa tyyliä ja helpottaa hiusten kotiviimeistelyä.
  6. Käytä hoitoainetta ja hiero se myös hiuspohjaan. Kosteutettu ja terve hiuspohjan iho on paras kasvualusta vahvoille hiuksille. 
  7. Vahvistava ja kosteuttava M Room Pulse Grooming Spray -suolasuihke on paras pohjatuote jokaiseen hiustyyliin. Se antaa kevyttä tukea, tuuheuttaa hiuksia ja antaa parhaan pohjan muille muotoilutuotteille.
  8. Käytä hiusvahaa oikein. Ota pieni määrä tuotetta käsiin ja lämmitä se kämmenissä huolellisesti ennen hiuksiin viemistä. Haro vaha hiuksiin tasaisesti ja viimeistele tyyli hiuskiinteellä. 
  9. Omaa hiustenväriä korostavat kamparaidat ryhdistävät hiuksia ja tekevät tyylistä yksilöllisemmän.

10. Kun kuontalo on saatu kuntoon, on hyvä kurkistaa omaan vaatekaappiin ja katsoa, löytyykö sieltä ajattomia luottovaatteita. Klassiset, mutta laadukkaat vaatekappaleet kestävät käyttöä ja hauskanpitoa.  

Modulaarinen vaatekaappi kaupunkilaiselle miehelle 

Mukavuus, laatu ja tyyli ovat FRENNin toiminnan ydintä. Antti ja Jarkko perustivat FRENNin vuonna 2013 halusta suunnitella monikäyttöinen ja rennon tyylikäs mallisto, jonka vaatteita olisi helppo yhdistellä keskenään joko rennommin tai formaalimmin arjen eri tilanteisiin. Esimerkiksi pukukokonaisuuden housuja ja pikkutakkia voi mainosti yhdistellä myös vaikkapa farkkujen, t-paidan ja neuleen kanssa. Näin mikään vaatekappale ei jää kaappiin roikkumaan, vaan ne ovat mukana arjessa pitkään. 

Tutkitusti vastuullinen 

FRENN sai parhaat pisteet Eetti ry:n vastuullisuusselvityksessä syksyllä 2020. Laadukkaat ja ekosertifioidut eurooppalaiset materiaalit sekä eettinen lähituotanto Baltian alueella takaavat sen, että FRENNin vaatteet näyttävät ja tuntuvat hyvältä pitkään. FRENN antaa tuotteilleen vuoden takuun. Tarjolla on myös korjaus- ja kierrätyspalvelu. 

Yhteistyön kunniaksi FRENN tarjoaa kaikille M Roomin asiakkaille 15 % edun normaalihintaisista tuotteista myymälässä ja nettikaupassa kesäkuun loppuun asti koodilla MROOMXFRENN. 

FRENN-lippulaivamyymälä, Fredrikinkatu 24, Helsinki 

Nettikauppa frennhelsinki.com 

Miehet kesäkuntoon itsevarmuuden voimin. Seuraa @frennhelsinki & @mroom_official Instagramissa, niin olet hereillä yhteistyöstämme. Vinkkejä tulossa! 

Komeata kesää! 

M Room x FRENN