Pomminvarma perustyyli – näillä et voi mennä vikaan!

Aamun toinen torkkunappulan painallus pirisee korvissa ja heräät valmistautumaan vauhdilla kohti uutta päivää töissä tai koulussa. Sinkoat suihkun jälkeen vauhdilla kohti vaatekaappia ja mietit – mitäs helvettiä sitä tänään pukisi?

Kuulostaako tutulta? Et ole yksin.

Meillä kaikilla on aamuja, jolloin kotoa lähteminen huoliteltuna tuntuu mahdottomalta tehtävältä. Pienillä muutoksilla voit kuitenkin helpottaa aamujasi, oli aamusi kuinka hektinen tahansa.

Toimivin vaatekaappi sisältää minimalistisen kokoelman laadukkaita perustuotteita, joita yhdistämällä saat monia eri asukokonaisuuksia eri tilaisuuksiin. Vaikka puhummekin perustuotteista, persoonaa ei kannata hukata. Saat vaatekappaleisiin persoonallisuutta väreillä, kuoseilla ja materiaaleilla. Pidä siis seuraavat vaatekappaleet mielessä, mikäli haluat luoda itsellesi pomminvarman tyylin joka aamu.

Pohdi omaa elämäntilannettasi. Tarvitsetko käytännöllisiä, rentoja vai toimistoon sopivia vaatteita? Suhteuta nämä vaatimukset jokaiseen ostamaasi vaatekappaleeseen ja mieti missä tilanteessa tulet niitä käyttämään.

T-paita – valkoinen, harmaa ja musta

Perusvärit toimivat aina. Ne tasapainottavat asua ja näin voit keskittää huomion yhteen vaatekappaleeseen kerrallaan, esimerkiksi näyttävään takkiin. Kiinnitä huomiota T-paidassa laadukkaaseen materiaaliin. Mitä tiheämpi trikoo on, sitä paremmin vaate pitää muotonsa eikä kulahda. 

Housut – farkut, puvunhousut, chinot

Istuvuus, istuvuus, istuvuus. Kun housut istuvat oikein vartalollesi, ne ovat mukavat sekä imartelevat. Monesti tapaamme ajatella, että isompi vaate on mukavampi, kun totuus on, että oikein istuvat housut ovat mukavimmat. Näin sinun ei tarvitse huolehtia housujen tippumisesta tai kiristämisestä enää. Kysy vinkkiä myyjältä, ammattilainen löytää sinulle nopeiten juuri oikeat tuotteet.

Kauluspaita – revittele tai pysy klassikoissa

Kun muut osat asusta ovat neutraaleja, kauluspaidassa voit näyttää persoonaasi niin pitkälle kuin pokka pitää. Printtien lisäksi voit leikitellä myös materiaaleilla. Denim ja flanelli ovat klassisia vaihtoehtoa, kun taas rohkeampi tyyliniekka nappaa vaatekaappiinsa nahkaa tai mokkaa. Neuleissa ja collegepuseroissa pätee samat säännöt kuin kauluspaidoissa. Uskalla näyttää persoonaasi!

Kengät – tennarit, kävelykengät ja puvunkengät

Valkoiset tennarit, ruskeat/mustat puvunkengät ja siistit kävelykengät. Näillä pääset alkuun asuun kuin asuun. 

Tärkeintä tyyliasioissa on kuitenkin muistaa, sen ei tule olla pakkopullaa. Oma tyyli koostuu vaatteista, jotka palvelevat sinun persoonaasi ja arkeasi parhaalla mahdollisella tavalla. Sen kuuluu helpottaa arkeasi ja antaa mahdollisuus sinun olla paras versio itsestäsi. 

Ja hei, ei se ole niin vakavaa.

Jos sen sijaan päänuppisi kaipaisi tyyliterapiaa, suuntaa lähimpään M Room -liikkeeseen tästä ?? my.mroom.com