Joka miehen ihonhoito-opas

Helteet hikoiluttavat ja aurinko paahtaa kasvoja. UV-säteilyn aiheuttamiin ihon ongelmiin kuten kuivuus, ikääntyminen ja punotus on vain yksi ratkaisu; ennaltaehkäiseminen. Kun käytät ihollesi ja arkeesi sopivia tuotteita sinun ei tarvitse pelätä monen purkin kaaosta tai lähmäistä tunnetta iholla. Keräsimme parhaat vinkit karskeimmankin ihon nopeaan hoitoon.

Aikaa aamulla: 0-5 minuuttia:

  • Pese kasvot ja parta niille suunnitellulla puhdistustuotteella. Älä käytä tavallista saippuaa. Sen ihoa liikaa kuivattavat ainesosat voivat jopa lisätä epäpuhtauksien määrää pitkällä juoksulla.
  • Kosteuta silmänympärysiho herneen kokoisella määrällä silmänympärysvoidetta. Tämä estää sinua näyttämästä pandalta, huonoimminkin nukutun yön jälkeen.
  • Levitä kasvoille mattapinnan jättävä kosteusvoide. Mattapinnan jättävät voiteet ehkäisevät ihon kiiltämistä. Kuumimpina päivinä voit varautua tuotteen lisäämiseen päivän mittaan. Varmista, että voiteestasi löytyy myös UV-suoja.

Aikaa aamulla 15-30 minuuttia:

Jos aamulla on reilusti aikaa, ota lämmin suihku ja hoida sen jälkeen iho. Suihkun lämpö auttaa ihohuokosia avautumaan sekä pehmentää partakarvaa tehden parranajamisesta ja ihonhoidosta miellyttävämpää.

Parhaaseen tulokseen pääset seuraavasti:

  • Pese kasvot ja parta kasvojenpuhdistusaineella jo suihkussa.
  • Käy kasvot läpi myös kuorintavoiteella. Kun ihon pinnalla olevat kuolleet ihosolut saadaan pois tieltä, tulevat ihonhoitotuotteet imeytyvät paremmin ihoon.
  • Aja parta.
  • Kuivaa iho ja viimeistele kasvot levittämällä mattapinnan jättävää kosteusvoidetta sekä kosteuttavaa silmänympärysvoidetta.

Ammattilaisen tekemä pohjatyö helpottaa ylläpitoa myös kotona

Silloin täillöin kannattaa myös antaa ammatilaisen hoitaa hiukset, parta ja iho kuntoon. Kerran kuukaudessa tehtävä pohjatyö auttaa kuontalon ylläpitämiseen myös kotona. Ei muutakun ketarat kohti kattoa ja nauttimaan!