Hiuspohja kuntoon – nämä 3 vinkkiä sinun tulee tietää!

Talvi tekee tehtävänsä ja hiuspohja alkaa olla meillä monella jo todellisella koetuksella. Hoitamalla hiuspohjaa oikein varmistat itsellesi paremmin voivat hiukset myös tulevaisuudessa. Ota seuraavat varmat vinkit käyttöösi ja helpota hiuspohjasi oloa jo tänään!

1. Pese hiuksia harkiten

Tuntuuko, että hiuksia tulisi pestä joka päivä, jotta hiusten laitto käy edes mielessä? Iho on elin siinä missä muutkin, ja se mukautuu ulkoisiin olosuhteisiin suojellakseen kehoa, mutta aina hiuspohja ei toimi kuten toivoisimme.

Liiallinen hiustenpesu saattaa aiheuttaa toisille rasvoittumista, mutta suurimmalle osalle se aiheuttaa päänahan kuivumista. Kun iho pääsee pintakuivaksi, ihon pinta ei enää jousta, ja uusien hiusten kasvaminen voi hidastua, puhumattakaan epämiellyttävästä tunteesta ja kutinasta.

Kokeile pestä hiuksia talvella joka toinen kerta vain hoitoaineella. Hoitoaine voi sisältää myös puhdistavia ainesosia ja näin puhdistaa samalla hiuspohjan hellävaraisesti.

2. Oikeat tuotteet

Päänahan hyvinvoinnille parhaita tuotteita ovat ne, joiden pakkauksessa on mainittu hellävaraisuuden lisäksi niiden hiuspohjaa hoitava ominaisuus. Tuotteen on tärkeää hoitaa kokonaisvaltaisesti ihoa sekä ehkäistä ennalta ongelmien syntyä hiuspohjaan. Huonosti voivaa hiuspohjaa tulee raavittua, joka johtaa vain entistä huonompaan kuntoon.

Hiuspohjaa hoitava hoitoneste on helppo ja toimiva tuote hiuspohjan hoitoon. Suihkauta hiusten tyveen hiusten pesun jälkeen ja hiero päänahkaan. Hoitonestettä voi käyttää myös ensiapuna hiuspohjan kutinaan.

Suosittelemme

Tuotteet saatavilla M Room -liikkeistä sekä MROOMSHOP.COM:sta.

3. Käy säännöllisesti ammattilaisen pakeilla

Parturi on hiusten ja hiuspohjan ammattilainen, joten hän on luottotyyppisi hiuspohjan haasteissa. Hän osaa suositella sinulle oikeat tuotteet kotiin sekä hoitaa hiuspohjaa oikein parturikäynnin yhteydessä.

Ja missä veri kiertää, siellä kiertää myös ravinto. Muista valita pidennetty päähieronta parturikäynneilläsi. Kerran kuukaudessa tehtävä tehohieronta tekee ihmeitä hiuspohjalle ja pitkässä juoksussa myös hiuksille. Voit aktivoida hiuspohjan verenkiertoa myös siihen suunnitelluilla tuotteilla. Juttele asiasta rohkeasti parturisi kanssa ja pidä hius- ja hiuspohjan asiat hyvässä kunnossa!