A/W 2020 – muotiviikkojen parhaat tyylit

Syksyn muotiviikot pidettiin ensimmäistä kertaa lähes täysin virtuaalisena. Vaikka muotiviikkojen tarkoitus on esitellä seuraavan kauden vaatemallistot, lähes suurempaan suosioon ovat nousseet vieraiden tyylinäytteet matkalla kyseisiin näytöksiin. Vaikka moni vaikuttaja ei tällä kertaa päässytkään paikan päälle muodin pääkallopaikoille, useimmat tyylitaiturit ottivat osaa kotikaupungeistaan.

Keräsimme parhaimmat lookit yhteen, joista jokainen voi ottaa omat vinkit syksyn pukeutumiseensa.

  • Tonal beige – jos joku on tämän vuoden hitti väri pukeutumisessa, niin se on beige. Beige yhdistyy valkoiseen, ruskeaan tai muihin maanläheisiin väreihin. Pukemalla samaa väriä päästä varpaisiin takaat itsellesi pituutta korostavan ja hoikentavan lookin. Näillä yhdistelmillä olet taatusti tyylikkäin jätkä kaupungissa.


  • Over size -villakangastakit – pukeutumien on viime vuosina siirtynyt voimakkaasti kohti väljempiä siluetteja ja mukavuus nousee tärkeäksi tekijäksi vaatteissa. Ja sehän meille suomalaisille sopii. Tyyliniekat näyttivät, kuinka pukea mukava ja muhkea villakangastakki näyttäen kuitenkin tyylikkäältä.

  • Kerrostaminen – tyylitaiturit jakaantuvat usein kahteen eri ryhmään. Yksinkertaisuuteen luottajat ja ne ketkä omaavat uskomattoman taidon kerrostaa vaatteita ja näyttää silti äärimmäisen huolitelluilta. Nämä lookit ovat tyylinsä harjaantuneimmille käyttäjille, mutta muista ne ovat vain vaatteita – mikset kokeilisi tätäkin?