Ohuiden hiusten ABC – Kuinka saada hiuksesi tuntumaan vahvemmilta neljässä viikossa?

Yli puolet miehistä kokee jossain vaiheessa elämäänsä, että hiukset ovat liian ohuet tai ohentuneet. Tämän ei tarvitse kuitenkaan antaa vaivata, vaan ohuille hiuksille on nykyään loistavia tuotteita ja sopivia tyylejä, joista jokaiselle löytyy sopivat.

Seuraavilla vinkeillä saat luonnostaan hennoista tai ohenevista hiuksistasi tuuheamman näköiset ja helpommat muotoilla:

A) Valitse hiustyyli hiusten rakenteen mukaan. Esimerkiksi, jos hiuksesi ovat päältä ohuemmat kuin sivulta, valitse tyyli, jossa päällä on selkeästi enemmän mittaa kuin sivulla. Lyhyet sivut tasapainottavat tyyliä eikä ohuempaa päälliosaa monesti edes huomaa. Vältä turhaa kikkailua ohuiden kohtien peittämiseksi. Usein turha peittely vaan korostaa harvempaa kohtaa tai pakenevaa hiusrajaa. Parturisi auttaa mielellään tyylin valitsemisessa.

B) Valitse shampoo ja hoitoaine, jotka vahvistavat sekä tuuheuttavat hiuksia. Esimerkiksi Nioxinilta löydät käteviä settejä hennolle/oheneville hiuksille. Settiin kuuluu shampoo, hoitoaine sekä hiuksiin jätettävä hoito. Yhdessä ne luovat terveelle hiukselle suotuisan kasvualustan ja saavat hiukset näyttämään ja tuntumaan vahvemmalta heti ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen.

C) Panosta tuuheuttaviin muotoilutuotteisiin. Suihkuta rakennesuihke (Grooming Spray) pyyhekuiviin hiuksiin, muotoile ja föönaa tai anna hiusten kuivua haluamaasi asentoon.  Viimeistele kuivat hiukset mattaisella kuituvahalla. Detail Waxin kuiva, vähärasvainen koostumus yhdessä tuotteen kuidun kanssa saavat hiukset näyttämään vahvemmalta. Vältä kiiltäviä tai öljyisiä tuotteita mikäli tavoittelet mahdollisimman tuuheaa lopputulosta.

Ammattilaisemme ovat tottuneet monenlaisiin hiuslaatuihin ja auttavat mielellään kaikenlaisissa hiushaasteissa. Älä arastele kysyä neuvoa!

Klikkaa itsesi jonoon ?? my.mroom.com