Miesten hiustrendit 2020

Tulevan kauden miesten hiustrendit näyttävät ilahduttavan monipuolisilta. Karkeasti vaihtoehdot voi jakaa neljään kategoriaan: Army, Textured Crop, Laid-back Classics, ja Growing Projects

Seuraavassa esiteltynä jokaisen trendin pääpointit. Näistä varmasti jokainen uutta tyyliä miettivä löytää itselleen sopivan lookin.

Army

Army -tyylillä tarkoitetaan simppeleitä, helppohoitoisia hiustyylejä. Valitse Buzz Cut (koko hiukset ajettu koneella) tai jätä päälle vain hiukan muotoiluvaraa. Näissä malleissa siistit rajaukset ja hyvin hoidettu hiuspohja sekä iho viimeistelevät kokonaisuuden. Mikäli päälle jätetään muotoiluvaraa, kannattaa hiukset muotoilla mattavahalla rakennetta korostaen. (esim. Bespoke Matte Paste)

Textured Crop

Textured Crop tarkoittaa eteenpäin muotoiltava hiustyyliä, jossa hiuksen omaa rakennetta korostetaan voimakkaasti muotoilutuotteilla. Tähän tyyliin kannattaa yhdistää skarpit sivut, jotka toimivat kontrastina rennolle päällisosalle. Korosta omia kiharoitasi rakennesuihkeen ja vahan avulla (esim. 3in1 Texturizer + Reshape Goo) tai yhdistä skarppiin otsatukkaan yksityiskohtia korostava vaha ja hiuslakka. (esim. Detail Wax + Original Spray)

Laid-back Classics

Laid-Back Classics tarkoittaa aiempaa rennommin viimeisteltyjä ja hieman pidempiä versioita klassisista leikkauksista. Taakse tai sivulle käännettävät hiukset näyttävän modernilta, kun panostat mahdollisimman vahvan tuotteen sijaan tuotteiden kerrostamiseen ja annat hiuksen oman rakenteen näkyä. Kokeile esimerkiksi rakennesuihketta pohjalle ja keskivahvaa vahaa tai geeliä viimeistelyyn. (esim. Grooming Spray + Bespoke Matte Paste tai Grooming Gel) Mahdollisimman sileän pinnan sijaan jätä hiuksiin kuohkeutta ja käytä sormiasi harvana kampana luomaan rakennetta.

Growing Projects

Growing Projects eli erilaiset hiusten kasvatusprojektit ovat suositumpia kuin vuosiin. Kasvattaessasi käy siistimassa rajat ja hakemassa hiuksiisi tarvittavat ohennukset ja muotoonleikkaus parturiltasi ainakin kerran kuukaudessa. Panosta hyvään shampooseen ja hoitoaineeseen ja tee hiusten muotoilusta joka-aamuinen rutiini. Näin selviät hankalista epäimartelevista välivaiheistakin ilman hiuskriisiä.

Pidemmissä hiuksissa muotoiluvaihtoehtoja löytyy useita. Kokeile come backin tehnyttä keskijakausta, klassista sivujakausta tai kasvata trendikäs Man Bob eli miehekäs polkka Tarzanin tai Nirvanan tyyliin.

Kysy lisää parturiltasi ?? my.mroom.com!