Parhaat vinkit talvi-ihon hoitoon miehille

Kiristääkö?

Suihkun jälkeen tuntuu pientä kipristelyä ja silmänaluset muistuttaa eräästä eläinkuntamme jäsenestä. Jep, tuttu tunne! ? Talvi on jo puolessa välissä ja aurinko on muisto vain. Suomessa iho on jatkuvasti äärimmäisellä koetuksella vaihtuvien sääolosuhteiden vuoksi. Koska iho on kehomme suurin elin, siitä on tärkeää pitää huolta. Hyvillä tuotteilla kasvojen kosteutus on nopeaa ja mutkatonta.

Tästä löydät M Roomin kotimaiset suosikit talvi-ihon hoitoon.

Hydrating BalmMatte Moisturizer

Matte Moisturizer on nopeasti imeytyvä mattaisen pinnan jättävä voide, joka sopii myös rasvaisemmalle iholle. Se kosteuttaa ihoa kevyesti ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Pohjoisen luonnosta tulevat vaikuttavat aineosat (Puna-apila-, karpalo- ja mustikka- uute) suojaavat ihoa ulkoisilta rasituksilta. Tuotteen sisältämä kofeiini vähentää väsymisen merkkejä ja saa ihon näyttämään terveen hyvinvoivalta.

Hydrating Balm on sisarustaan kosteuttavampi voide ja onkin tarpeellinen mikäli ihosi kaipaa todellista kosteutusta.

Levitä 1-2 painallusta kasvoille ja kaulalle, kunnes voide on imeytynyt.

M Room Eye Rescue

Käyttämällä Eye Rescue -silmänympärysvoidetta varmistat myös, että silmäsi kestävät viipyvänkin katseen. Silmänympärysiho on kasvojen muuta ihoa huomattavasti ohuempaa ja tarvitsee siksi oman hoitotuotteensa. Hellävarainen, mutta tehokas koostumus kätkee väsymyksen ja stressin merkkejä ja hillitsee pienien juonteiden syntymistä.

M Room Facial Toner Spray

Aloe veraa ja mentolia sisältävä miellyttävän mieto, mutta tehokas, monitoimisuihke sopii niin reppureissaajan, businessmatkaajan kuin aktiiviliikkujankin laukkuun. Kyseessä on todellinen quickfix-tuote, joka raikastaa, kosteuttaa ja jättää ihon mattapintaiseksi. Sopii myös käytettäväksi parranajon jälkeen. Vain suihkaus kasvoille ja olet valmiina lähtöön.

Kurkkaa alapuolelta kuinka saat tuotteistamme parhaimman hyödyn irti: