Partatrendit 2019

Partamuoti on jo pitkään ollut aika monotonista ja trendikäs parta on ollut huomattavan pitkä ja siististi trimmattu ”hipsteri” -parta. Tänä vuonna yksilöllisyys on kova sana myös parroissa. Trendikäs parta voi olla lyhyt tai pitkä, sänki tai siloposket. Parralla tai parrattomuudella korostetaan omaa tyyliä.

Tänä vuonna siististi stailattuihin hiuksiin yhdistetään huolettomampi vain leualta rajattu parta tai sänki, kun taas rennompiin hiuksiin yhdistetään skarpimpi parta tai ei partaa ollenkaan.

Yhteistä kaikille parroille on hyvin hoidettu ilme. Parranhoitoon panostetaan vuonna 2019 enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Partakarva on selkeästi hiusta karkeampaa, mikä tarkoittaa, että parralle pitää olla omat voimakkaammin silottavat tuotteet. Myös iho parran alla kuivuu ja kutisee helposti. Tämä on helppo korjata sopivilla tuotteilla.

M Room Parturit suosittelee:

  • Trimmaa parta säännöllisesti vähintään viikoittain. Kotona voi ylläpitää muotoa mutta parturin kannattaa antaa tehdä suuremmat linjaukset parturikäynnin yhteydessä.
  • Pese parta karkealle, kuivalle partakarvalle suunnitellulla tehokkaasti kosteuttavalla M Room Beard Wash -parran pesuaineella.
  • Kosteuta iho ja parta muutamalla tipalla M Room Beard Oil – partaöljyllä.
  • Viimeistele levittämällä parralle silottava Beard Groomer -partabalsami tai Tache Styler -viiksi/partavaha. Parhaan tuloksen takaamiseksi kampaa parta vielä lopuksi.

Tervetuloa M Room Partureiden osaaviin käsiin. Parturimme opastavat mielellään myös tuotteiden valinnassa ja käytössä, jolloin saat kaiken irti uudesta tyylistäsi!