Miesten hiustyylit 2020

Miesten hiusmuoti monipuolistuu. Pitkään muodissa olleet skinfadet pitkällä päälliosalla siirtyvät klassikoiksi ja kokeilunhaluisille tulee paljon valinnanvaraa tyylinmuutokseen. Taakse tai sivulle mahdollisimman siististi sliipatut tyylit saavat vastapainoksi paljon erilaisia tekstuureita. Viimeistelyissä laadukkaiden tuotteiden tärkeys korostuu, sillä tuotteilta vaaditaan pitoa mutta silti niin, etteivät hiukset näytä liian laitetuilta.

Seuraavassa muutama esimerkki uusista malleista muotoiluvinkkeineen:

Crop

Crop-hiustyyleillä tarkoitetaan lyhyitä hiusmalleja, jotka pääsääntöisesti muotoillaan eteenpäin.  Päällisosa leikataan usein rikkonaiseksi ja lyhyeksi, jonka ansiosta se on helppo muotoilla rakennetta korostaen. Otsahiukset voivat olla korostetun vahvat tai rikotummat. Mallia voi myös varioida hieman pidemmillä otsahiuksilla.

Muotoilu: Cropeissa rakenne on ’se juttu’. Suihkuta MRoom Gold Grooming Spray kauttaaltaan kosteisiin hiuksiin pesun jälkeen. Anna kuivua tai kuivaa föönillä eteenpäin.  Viimeistele erittäin pienellä määrällä MRoom Gold Detail Wax -vahaa tai Original Spray -hiuslakkaa.

Koneajot aka Buzz Cut

Tuntuuko, että haluat aloittaa puhtaalta pöydältä? Kokonaan koneella ajetut hiukset ovat tänäkin vuonna muodikkaat. Simppeli ja helppohoitoinen malli korostaa kantajansa kasvon piirteitä. Suosimme näissä usein päällisosan leikkaamista vähän pidemmäksi kuin sivut, jolloin muoto ei jää liian pyöreäksi.

Muotoilu: Buzz Cut on siitä helppo malli, ettei sitä tarvitse muotoilla. Lyhyessä mallissa on tärkeää, että hiuspohjan ja kasvojen iho on hyvässä kunnossa, sillä ne korostuvat. Käytä M Room Gold -sarjasta hoitavaa shampoota ja hoitoainetta. Kuori kasvojen iho säännöllisesti ainakin kerran viikossa Facial Scubilla ja kosteuta päivittäin Face Moisturizerilla.

Pidemmät mallit

Vuonna 2019 hiukset saavat kasvaa pidemmiksi ja huolettoman näköisiksi. Moni kasvattaa aiemman Skinfaden hieman pidemmäksi tai antavat sivujenkin kasvaa huomattavasti pidemmiksi. Tämä ei suinkaan tarkoita, ettei parturissa kannattaisi käydä säännöllisesti. Erityisesti myös sivuilta pitkissä malleissa hyvä leikkaus, joka on ohennettu oikeista kohdista mahdollistaa huolettoman näköisen muotoilun.

Kun sivuissa on myös muotoiluvaraa, saat varioitua hiustyyliäsi erilaisilla tuotteilla fiiliksen mukaan.

Muotoilu: Suihkuta kosteisiin hiuksiin pesun jälkeen MRoom Pulse 3 in 1 Texturizer. Anna kuivua tai kuivaa föönillä. Viimeistele vahalla, joka säilyy uudelleenmuotoiltavana koko päivän, esim. MRoom Gold Bespoke Matte Paste.

Takatukka

Vuonna 2019 trendikkäin tapa erottua hiuksilla on takatukka. 80-luvulta tuttu ”mullet” on kuitenkin päivitetty tähän päivään ja takatukka suhteutetaan muihin hiuksiin. Sivut voivat olla lyhyet, mutta päällisosan pitää olla pidempi, eikä takatukkaa enää yhdistetä pystäriin. Muotoilun pitää olla ehdottomasti rennon huoleton, mutta silti ehdottomasti muotoiltu.

 Klassikot

Klassikoilla ei voi ikinä mennä pieleen. Klassiset leikkaukset jakauksella tai ilman ovat aina varma valinta ja jokaisen hiuksille ja kasvoille löytyy sopiva klassikko malli.

Tervetuloa M Room Partureiden osaaviin käsiin. Parturimme opastavat mielellään myös tuotteiden valinnassa ja käytössä, jolloin saat kaiken irti uudesta tyylistäsi!