A/W 2020 – muotiviikkojen parhaat tyylit

Syksyn muotiviikot pidettiin ensimäistä kertaa lähes täysin virtuaalisena. Vaikka muotiviikkojen tarkoitus on esitellä seuraavan kauden vaatemallistot, lähes suurempaan suosioon ovat nousseet vieraiden tyylinäytteet matkalla kyseisiin näytöksiin. Vaikka moni vaikuttaja, ei tällä kertaa päässytkään paikan päälle muodin mekkoihin, useimmat tyylitaiturit ottivat osaa kotikaupungeistaan.

Keräsimme parhaimmat lookit yhteen, josta jokainen voi ottaa omat vinkit syksyn pukeutumiseen.

  • Tonal beige – jos joku on tämän vuoden hitti väri pukeutumisessa, se on beige. Beige yhdistyy valkoiseen, ruskeaan tai muihin maanläheisiin väreihin. Pukemalla samaa väriä päästä varpaisiin takaat itsellesi pituutta korostavan ja hoikentavan lookin. Näillä yhdistelmillä olet taatusti tyylikkäin jätkä kaupungissa.


  • Over size villakangastakit – pukeutumien on viime vuosina siirtynyt voimakkaasti kohti väljempiä siluetteja ja mukavuus nousee tärkeäksi tekijäksi vaatteissa. Ja sehän meille suomalaisille sopii. Tyyliniekat näyttivät kuinka pukea mukava ja muhkea villakangastakki, näyttäen kuitenkin tyylikkäältä.

  • Kerrostaminen – tyylitaiturit jakaantuvat usein kahteen eri ryhmään. Yksinkertaisuuteen luottajat ja ne ketkä omaa uskomattoman taidon kerrostaa vaatteita ja näyttää silti äärimmäisen huolitelluilta. Nämä lookit ovat tyylinsä harjaantuneimmille käyttäjille, mutta muista ne ovat vain vaatteita – mikset kokeilisi?