Uutuus✨ Striker – All Over Sport Shampoo

2020 jää historiaan vuotena, jolloin Suomen jalkapallon maajoukkue Huuhkajat olisi päässyt ensimmäisen kerran EM-kisoihin. Tukeaksemme nuorten Huuhkajien menestystä, kehitimme oman M Room Socker Edition – STRIKER ALL OVER SHAMPOON EM-kisojen ajaksi. Striker-shampoo on kesäisen raikas hius -ja vartaloshampoo ja jokaisen kesäaktiviteetin paras kaveri. Vaikka jalkapallon EM-kisat koronan vuoksi peruttiinkin, ei kesää silti ole peruttu.

Siksi päätimme lanseerata tuotteen silti – tällä kertaa tukeaksemme maamme tulevia tähtiä. Lahjoitamme nyt jokaisesta myydystä tuotteesta 1€ junior-jalkapallolle. Lahjoitus tehdään Suomen Palloliiton alla toimivalle Jalkapallo-Säätiölle. Lahjoituksella edistetään mm. vähävaraisten tai syrjäytymisuhan alla olevien lasten ja nuorten jalkapallotoimintaa. Lue lisää Jalkapallo-Säätiön toiminnasta täältä.

Shampoon kosteuttava, kesänraikas koostumus puhdistaa hiukset ja ihon hellävaraisesti sekä parantaa hiusten luonnollista muotoiltavuutta.

Käyttöohje:

Kastele hiukset. Hiero shampoo hiuksiin, hiuspohjaan ja koko vartalolle. Huuhtele huolellisesti. Päivittäiseen käyttöön. Tuote saatavilla niin kauan kuin tavaraa riittää. Shampoo on suunniteltu sopimaan koko perheelle.

Saatavilla M Room -liikkeistä sekä MROOMSHOP.COM:sta!