Hiusten Värjäys – Vinkit Miehille by M Room Barbers

Hiustenvärjäys on loistava tapa uudistaa tyyliä.

Miesten hiustenvärjäys yleistyykin kovaa vauhtia. Muutamaa ohjenuoraa seuraamalla saat toimivan, luonnollisia piirteitäsi korostavan lopputuloksen ja vältät pelätyltä ”värikypärältä” joka näyttää epäluonnolliselta ja vaatii jatkuvaa ylläpitoa:

VAALENNUS

Hiuksia vaalennettaessa kannattaa valita raidoitus. Tämä on luonnollinen tapa jäljitellä auringon vaalentama kesäinen tyyli jo kevääksi. Kysy parturiltasi ”kamparaitoja”. Niillä vältät liian näkyvät pesukarhuraidat.

Image

TUMMENNUS

Hiuksia tummennettaessa kannattaa pysyä parin asteen sisällä omasta luonnollisesta tummuudesta. Tällöin kulmakarvat ja parta sopivat tyyliin eivätkä hiukset näytä harvenevilta heti parin viikon päästä oman vaalean tyven kasvaessa.

Image

SÄVYN / VÄRIN VALINTA

Suosi neutraaleita tai tuhkaisia, viileitä vivahteita halutessasi luonnollisen tyylin, joka sopii lähes jokaisen miehen ihon sävyyn. Lämpimään ja kupariin taittavat ruskeat näyttävät luonnollisilta usein vain miehillä, joilla luonnostaan löytyy punapigmenttiä.

Harmaiden peitto: Usein 100% harmaiden peittoa parempi ratkaisu on harmaiden häivytys. Tällöin hiukset värjätään sävyllä, joka on lähellä omien hiustesi alkuperäistä sävyä ja tummuutta kuitenkin valitsemalla väri, joka antaa harmaidesi kuultaa läpi. Tällöin tyvikasvukaan ei tule selkeänä näkyviin ja taataan luonnollisin ja huomaamaton peitto.

Räväytä: Joskus hiusten värillä voi myös räväyttää. Tänä vuonna rohkein kokeilee turkoosia tai kirkkaan keltaista.

Parturisi auttaa varmasti mielellään värin valinnassa.

Image

Värjäyksen tarpeessa?

Löydä lähin M Roomisi ja tämän hetkinen jonotustilanne!

MROOM.COM

Pysy tyylikkäänä läpi vuoden!

Seuraa meitä instassa!

MROOM_OFFICIAL