Grooming Tuotteet Tutuksi | Osa 2 | Miesten Hiustuotteet

Hiusten muotoilu kuuluu modernin miehen päivittäiseen komeudenhoitoon!

Hiusvahoilla viimeistelet tyylisi huomiota herättävän särmäksi tai huolemattoman tyylikkääksi.

Muotoilutuotteissa on kuitenkin eroja ja yleisimmin tuotteet jakautuvat mattavahoihin, kuituvahoihin, pomadeihin ja geeleihin.
 
Mattavahat sopivat kaikille, mutta erityisesti pohjoismaiset hennot hiukset näyttävät hyvältä mattasia tuotteita käytettäessä. 
Mattavahat tekevät hiuksen pinnalle kevyen mattakerroksen, joka ei kovetu ja säilyttää uudelleenmuotoiltavuutensa niin kauan kuin vahassa riittää pitoa. Mattainen pinta saa hiuksen näyttämään paksummilta.
Kuituvahat saavat myös aikaan mattaisen lopputuloksen, mutta niihin on lisätty kuitua antamaan lisää pitoa, tuomaan lisää vahvuutta ja helpottamaan tarkempaa muotoilua. 
Perinteiset pomadet muistetaan voidemaisena hiusmuotoiluaineina, jotka sopivat huolitelluille hiustyyleille sekä saavat aikaan rasvaisen, uudelleen muovailtavan ja kiiltävän lopputuloksen. Niiden valmistuksen juuret juurtavat jo pitkälle 1900-luvun alkupuolelle, mutta ne ovat tehneet viime vuosina uutta tulemista vintage hiustyylien muotoiluun.
Modernit vesiliukoiset pomadet eroavat huomattavasti rakenteeltaan perinteisistä pomadeista. Niitä voidaan käyttää samanlaisiin stailauksiin tai hieman rennompiin lopputuloksiin vaikka ne ovat kevytrakenteisempia, helppokäyttöisempiä ja peseytyvät helpommin pois hiuksista. Lopputulos ei kuitenkaan ole yhtä rasvainen tai pitkäkestoinen kuin perinteisillä öljypohjaisilla pomadeilla stailatut kampaukset. Molempia pomadeja käyttävä tarvitsee kuitenkin kampauksensa viimeistelyyn kamman sekä rakennesuihkeen helpottamaan muotoilua.

Geelit saavat aikaan kiiltävän ja kovan pinnan hiukseen. Pomadeista poiketen ne eivät tee kampauksesta uudelleen muotoiltavaa, vaan kampauksesta tulee jäykkä ja kovettunut. Geelit sopivat erityisesti all behind tyyleihin ja astetta viimeistellympään lookkiin. Täydellinen tuote esimerkiksi tärkeisiin juhlapäiviin!

Kiitos kun luit!
Tässä vielä nopea hiustutoriaali videon muodossa!


Trimmauksen tarpeessa?

Löydä lähin M Roomisi ja tämän hetkinen jonotustilanne!

MROOM.COM

Tarvitsetko tuotteita?

Suomen laajimman komeudenhoitoon erikoistuneen verkkokaupan löydät:

MROOMSHOP.COM