Lahja Miehelle?

"Apua! En keksi miehelle mitään järkevää, tai edes järjetöntä lahja ideaa, jos sukkia ei lueta…”

Tuttu tilanne?
Meillä on ratkaisu: Grooming tuotteista löydät laadukkaat, käytännölliset lahjat joka tuovat luksusta jokaisen miehen arkeen.

Tässä muutamia komeudenhoitoon liittyviä lahja-ideoita!

Klassinen parranajo

Perinteinen/ klassinen parranajo eli märkäajo on aihe, josta asiaan perehtyneet kertovat uusille kuulijoille yleensä sellaisella intohimolla, että vastaanottaja alkaa jo epäilemään kaiken kuulostavan liian hyvältä ollakseen totta.

Totta se kuitenkin on, vaikka moni ei voisi edes kuvitella pakollisen parranpoistorituaalin olevan siinä määrin miellyttävää ja nautinnollista, että siitä tulisi jopa joillekin vakava harrastus.

Osta miehelle nautinnollisia kokemuksia arkeen ja avain uuteen harrastukseen klassisen parranajon tuotteilla, valmiin paketin löydät TÄÄLTÄ!

Miehinen Ihonhoito

Moderni mies välittää pukeutumisestaan, hiustyylistä ja fyysisestä kunnostaan...yksi komeudenhoidon tärkeä pilari joka usein kuitenkin unohdetaan on Ihonhoito.

Hollywood tähdille, artisteille ja muille esiintyjille ihonhoito on energisen ja terveen ulkonäön tärkeimpiä "työkaluja" jolla he pitävät huolta ulkonäöstään.

Miksi et siis antaisi lahjaksi hyvää fiilistä ja entistäkin komeampia piirteitä!
Tyylikkäät ihonhoitopaketit ohjeineen löydät TÄÄLTÄ!

Helppoa hiusten muotoilua!

Hiusten muotoilun tulisi olla yksinkertaista, päivästä toiseen:
Oikeilla tuotteilla hiusten muotoilu helpottuu huomattavasti, siisti ja tyylikäs hiustyyli tekee ihmeitä kenen tahansa ulkonäölle!

Muotoilua helpottaa rakennesuihkeen lisääminen ennen muotoilutuotetta, hiuskiinne taas viimeistelee ja vahvistaa kampausta.
Ostamalla lahjaksi hiustuotteita, annat lahjaksi itsevarmuutta ja helpotat miehen arkista rutiinia!
Valmiiksi kootut hiustenhoidon ja -muotoilun paketit löydät TÄÄLTÄ.

Siisti ja hyväntuoksuinen parta

Teet parrakkaalle ystävällesi palveluksen antamalla lahjaksi parranhoitotuotteita.

Jokainen parta hyötyy partaöljystä, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä pitää parran nuorekkaan näköisenä. Parran ja viiksien stailaamiseen taas apua tarjoaa parta- ja viiksivahat. Terveenä ja siistinä parran pitää kosteuttava partashampoo. Parran hoitoa ja stailausta voi tehostaa partaharjalla ja kammalla.

Parhaat tuotteet parrakkaalle löydät TÄÄLTÄ.

Tuttu ja luotettava parturi, miehille. 

Melkein jokainen mies käy parturissa muutaman viikon välein, useimmat kampaamot tosin ovat kohdistaneet palvelunsa pääosin naisille.

Me M Roomilla haluamme tarjota miehille ainutlaatuista palvelua joka sisältää paljon enemmän kuin pelkän hiustenleikkuun.

Anna miehelle lahjaksi rentouttavia kokemuksia ja omaa aikaa M Roomin lahjakortilla!


Kiitos kun luit!

Mikäli grooming-tuotteet kuulostavat oikealta lahjalta, M Room toivottaa hyviä hetkiä komeudenhoidon parissa lahjan saajalle!