Partatyylit 2018

Vuonna 2018 partatyylit ovat vahvempia kuin koskaan, uudet vivahteet niin tyyleissä kuin tuotteissa ottavat tilaa parin vuoden takaisilta viikinkiparroilta.

Partaöljyt, vahat ja shampoot ovat varmasti jo tulleet jokaiselle parrakkaalle tutuksi ja
parranmuotoilussa käännytään useammin ammattilaisen puoleen.

Tässä neljä vallitsevaa huoliteltua ja hyvin hoidettua partatyyliä, jotka toimivat ympäri vuoden, tilanteesta riippumatta!

Keskipitkä kokoparta / Medium Long Beard

Hillitympi versio viime vuosien pidemmästä tavoiteparrasta. Unohda ystäviesi kanssa sopimasi parrankasvatus vedonlyönnit.
Keskipitkässä kokoparrassa keskitytään pituuden sijasta parran alarajan kulmikkuuteen sekä rajojen selkeyteen.
Poskipartaa pidemmän leukaparran pituutta mukailevat viikset ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Toimii niin casuaalin kuin fiinimmänkin kokonaisuuden kanssa.

Tärkeimmät tuotteet: partakampa, pehmentävä partabalsami.


Beardstashe

Lyhyt sänkiparta yhdistettynä tuuheisiin ”handlebar” tai ”chevron” –tyylisiin viiksiin.
Rohkea valinta, mutta hyvin tyyliteltynä äärimmäistä maskuliinisuutta huokuva. Tekee kasvoista karskimman ja maailmaa nähneemmän näköiset, siksi sopii erityisesti niille jotka haluavat lisätä karuutta poikamaiseen olemukseensa.

Tärkeimmät tuotteet: Vahva viiksivaha, viiksikampa, partaöljy.


Raskas sänkiparta / Long Stuble

Ne jotka ovat tottuneet pitämään pidempää partaa voivat nyt kokeilla vaihtelun vuoksi raskaampaa sänkipartaa. Erityisesti naisten suosima parta on tarkkaan rajattu kaulan alueelta, mutta kasvaa vapaasti poskilla. Kaikkialta tasaisen karvan pituus on 6 – 9 mm, josta iho kuultaa selkeästi läpi. Raskaan sängen kasvattamiseen menee yleensä noin 10 päivää.

Tärkeimmät tuotteet: partaöljy, partaharja.


Van Dyke

1800-luvun flaamilaisen taidemaalarin mukaan nimetty tyyli, jossa tyylitellyt viikset yhdistyvät pukinpartaan. Vuonna 2018 Van Dyke –tyylissä partaosuus on lyhyttä sänkeä ja viikset samassa mitassa tai englantilaisittain pidemmät. Posket ovat täysin karvattomat. Van Dyke –parta sopii niille, jotka eivät pysty kasvattamaan poskipartaa ja haluavat lisätä olemukseensa ripauksen mystiikkaa ja taiteellisuutta.

Tärkeimmät tuotteet: kevyt viiksivaha, partaöljy.


Kiitos kun luit!

Alla olevista linkeistä löydät lisää ilmaisia tyylivinkkejä miehille sekä suomen laajimman miesten komeudenhoitoon erikoistuneen verkkokaupan!

Seuraamalla MRoomia somessa osallistut automaattisesti kuukausittaiseen arvontaan!

Pysy tyylikkäänä!

Seuraa instassa?

@MROOM_OFFICIAL

PARTURIIN?

Lähimmän M Roomisi ja jonotilanteet löydät:

MROOM.COM